Samo bez fraza

Koliko puta vam se dogodilo da ste uspeli da zavedete devojku samo komplimentima koje ste joj udelili? Ukoliko možete da se pohvalite velikim brojem slučajeva, ne treba više to da radite. To da žene vole da čuju kompliment na račun svog izgleda ili na račun svog karaktera spada u opšte mesto, a opšta mesta treba izbegavati. Granica koja deli primeren kompliment od najobičnije slatkorečivosti prilično je tanka i uvek je dobro da budete obazrivi kada krenete tim putem. Najgore što može da vam se dogodi jeste da vaše reči izazovu kontraefekat, što nije toliko strašno, jer žena ima mnogo, ali nikome nije prijatno da bude označem kao laskavac.

Zbog toga je svaku moguću frazu najbolje zaobilaziti u širokom krugu. Koja je svrha toga da joj tvrdite kako vas ne zanimaju klinke ako se na svakom ćošku okrećete za svakom iole izazovnijom mladom ženom? Ukoliko želite da saznate nešto iz njene prošlosti, bolje je da je direktno pitate. Besmisleno je pokušavati s frazom: „Nemoj da mi pričaš o svojoj prošlosti“, očekujući da će pristup iz kontre upaliti tek tako.

Bez obzira na to koliko žene vole da budu voljene, nemojte im govoriti da ih niko neće voleti onako kako ih vi volite u tom trenutku. Čak i ako su vaše reči tačne, zvučaće kao fraza koju izgovarate svakoj ženi s kojom ste nekada bili u vezi. Ako je ništa od onoga što ste joj izgovorili ne bude iznerviralo, kompliment upućen njenom kuvanju u kojem joj dajete primat nad svojom majkom sigurno će je izbaciti iz takta i dovesti do tačke usijanja – ali ne onog erotskog nego onog zbog kojeg ćete sledeći nedeljni ručak zaista jesti kod mame.

Istina je da muškarci ne vole da rade po kući i žene to znaju. Stoga joj nemojte govoriti kako ćete joj rado pomoći dok se ne pomerate s mesta i uporno pravite nered ostavljajući vašar iza sebe. Jednostavno joj nemojte pomoći i sve će biti u redu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.