Sezonske promene

Bez obzira na doba godine, dobro je s vremena na vreme ponašati se kao da vam je u glavi lepo vreme – čak i ako se dogodi da kalendar ili vremenska prognoza tvrde drugačije. Probudite se dobro raspoloženi i u takvom raspoloženju napravite svoj prvi korak za taj dan. A prvi korak je onaj jutarnji, jer se po jutru dan poznaje. Zaboravite na dugometražno izležavanje u krevetu, iako to možda volite da činite prijatno ušuškani i zagledani u belinu posteljine. Navijte sat malo ranije, skočite iz kreveta, otvorite prozor i pozdravite novi dan.

Naravno, tu i tamo poneka jutarnja vežbica nije na odmet. Pored toga, šta ima loše u tome da svaki dan posmatrate kao idealnu priliku za nove početke u svom životu? Možete početi odakle god hoćete; na primer, od svega onoga što vam se usled silne hrane koju ste pojeli nagomilalo oko struka. Dakle, vežbe ne znače mnogo ako ih ne prati zdrava ishrana! Kada dovedete u zdravo stanje svoj duh, vreme je da poradite i na svom spoljašnjem izgledu.

Ukoliko spadate u red onih koji ne mare mnogo za ujednačenost odevnih kombinacija, pokušajte da ne budete toliko nezainteresovani. Zavirite u svoj orman i napravite pregled onoga što može učiniti da naredne sezone budete u trendu.

Situacija u garderoberu mogla bi da vas natera u šoping, što nije samo ženski vid zabave. Umesto da budete jednolično obučeni u svakoj prilici, konsultujte lepšu polovinu i napravite kreativnu uživanciju za oboje.

Na kraju osvežite prostor u kojem živite. Pustite sunce u svoj dom, ako treba uradite i „generalku“, temeljno zavirite pod tepih, pa se nemojte samo na tome zaustaviti nego isti taj tepih podignite na ramena i krenite napolje. Komšinice svih uzrasta i generacija sigurno će uživati u zamahu vaših bicepsa dok udarate po persijancu koji je deo porodičnog blaga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar