U trendu

SMS preljubnici

Dobiti vruću SMS poruku posle burnog doživljaja pričinjava veliko zadovoljstvo ljubavniku još malaksalom od ljubavnih vratolomija. Međutim, poruka može da ima i svoje kobne posledice ukoliko je slučajno pročita „neobaveštena supruga“, koja do tog trena nije ni sanjala da je njen voljeni mužić vara! Za sve je kriva tehnologija, koja s jedne strane pojednostavljuje život, a s druge – ograničava slobodu.

Zahvaljujući mobilnim telefonima, otkriveni su mnogi neverni muževi koji su svoju „žeđ za životom“ gasili u tuđim posteljama. Činili su to bez straha da će bilo ko posumnjati u njih ili, ne daj bože, otkriti ih. Ljubomorne žene su nekada morale da pretražuju džepove jakni, da u tašnama ili tajnim ladicama traže opipljiv dokaz za svoje neprijatne sumnje. Danas je sve jednostavnije: dovoljno je pritisnuti dugme mobilnog telefona, pa da se na ekranu pojavi lista poslednjih primljenih poziva, ili – još gore – lista primljenih i poslatih poruka. Slanje kratkih poruka uzelo je maha poslednjih godina, i to ne samo među tinejdžerima nego i među onima koji su odavno ušli u pubertet, ali, sudeći po ponašanju, već decenijama nisu izašli iz njega.

Razvoj mobilne telefonije umnogome je olakšao komunikaciju, ali istovremeno je narušio privatnost, na veliku radost advokata, koji ne prezaju od toga da zaplene nečiji mobilni kako bi dokazali neverstvo. Zbog toga, pre nego što krenete u novu ljubavnu avanturu, dobro razmislite šta stavljate na kocku. Odmah po prijemu izbrišite „sumnjive pozive“ i poruke ma koliko vam drage bile. Nema potrebe da se pred prijateljima hvalite kolekcijom poruka svojih ljubavnica. Kada telefon zazvoni u prisustvu vaše partnerke i kada prepoznate broj svoje ljubavnice, ne paničite nego se pravite da pričate sa kolegom ili prijateljem.

Rizik kojem se izlažete nije mali, ali ako i pored njega ipak želite da osetite ukus „zabranjenog voća“ – morate biti obazrivi. To je minimum respekta koji morate da ukažete svojoj stalnoj partnerki.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.