Šta ih stimuliše

O načinu na koji se pristupa pripadnicama lepšeg pola postoji čitava hrpa istina i zabluda. Naravno, sve zavisi od slučaja do slučaja; neke stvari uspevaju da postignu svoj cilj kod jedne, dok će isti princip biti krajnje pogrešan kod druge pripadnice nežnijeg pola. Verujte ipak da ništa ne deluje tako stimulativno kao ruka koja klizi po njenom telu i istražuje ga – to je uvek trenutak u kojem ona još ne zna koje i kakvo slatko zadovoljstvo je tek očekuje.

Uopšte uzev, milovanje za koje ne znamo kuda će nas odvesti deluje uzbudljivije od onoga čiji cilj znamo, tako da se tome treba prepuštati uvek i u što većoj meri. Druga relativno česta stvar je ubeđenje da akrobacije jezikom (posebno oko ušne školjke) mogu da je dovedu do neverovatnog uzbuđenja. Uostalom, to savetuju i svi seksualni priručnici i članci čija je tema seks.

Verovali ili ne, žene jesu često spremne da probaju nešto novo, te tako ne bi bilo loše ni povremeno preduzeti neki smeli zahvat u „prelomnom trenutku“ – mogao bi da je prijatno iznenadi i poveća njeno iznenađenje. Naravno, ovaj trik nekada može da upali, ali ne treba isključiti ni mogućnost da ima onih koje ne vole takve eksperimente.

Ukoliko ste mislili da žene potpuno uživaju kada ih grickate „tu i tamo“ – po stomaku, vratu, ušima, zadnjici, nemojte biti sasvim sigurni. Vaše „vampirske sklonosti“ možda bi mogle da budu uzbudljive nekoliko puta, ali je bolje da se uzdržite od toga – ni sami ne volite kada vam ostanu tragovi „ljubavnih ujeda“ po vratu.

Na kraju, vrlo je verovatno da gotovo nema muškaraca koji ne veruju da žene više vole da vode ljubav uz romantičnu muziku u pozadini. Prvo, romantična muzika mogla bi da je previše razneži i da je od tigrice pretvori u umiljato mače, a drugo, ako ste već pod naletima strasti, sasvim je svejedno koja muzika ide u pozadini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.