U trendu

Šta svaki muškarac ZAISTA misli kad vidi golo žensko telo?

Kad se žena skine pred muškarcem, on zaboravlja sve ostalo i želi samo da se prepusti sopstvenim užicima ili zadovoljstvima svog partnera, prenosi Prva.rs.  Većina žena je uverena da kada ih vide gole, njihovi partneri razmišljaju samo o nedostacima na njihovom telu, ali muškarci to uopšte ne primećuju. A ove misli im se motaju po glavi:

Ostani miran
Kad se žena skine pred muškarcem, bez obzira koliko puta je do sada video, sve u njegovom telu postaje divlje. Otkucaji srca se ubrzavaju, krv teče u prepone i ne mogu trezveno da razmišljaju. Ali nipošto ne žele da pokažu koliko su uznemireni i žele da ostanu mirni. Iako bi radije počeli da vrište od sreće i uzbuđenja.

Pokušaj da izdržiš…
Muškarci obično postižu orgazam brže od žene, što znači da moraju na neko vreme da zaborave na svoje zadovoljstvo i daju prednost ženskom zadovoljstvu. Stoga, čak i ako više vole da imaju divlji seks, oni moraju da imaju seks u prilagođenom ritmu, jer se nadaju da će uspeti zajedno.

Kad bih samo znao šta želi od mene…
Muškarci žele da kažu ženama da ne treba da se boje davanja uputsatva, jer im na taj način olakšavaju povratnim informacijama. Šapnite svoju želju, pomerite ruke tamo gde želite, preuzmite kontrolu i pokažite mu šta vas uzbuđuje.

Zaista imam sreće
Kada muškarac vidi golu ženu pred sobom, preplavi ga osećaj zahvalnosti.

Šta bi moglo da poveća samopozdanje?
Muškarci takođe imaju svoju nesigurnost, ali ako žena prekriva grudi rukama ili druge delove tela zbog kojih se ne oseća samouvereno, ne može potpuno da se opusti ni za vreme seksa, ali pravi muškarac će dati sve od sebe da se oseća dobro. Muškarcima ne smetaju te nesigurnosti, ali više vole kada se žena ponosno pokaže u svojoj lepoti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)