U trendu

Šta žene ne vole

Ako vam dosadašnje iskustvo sa ženama nije otkrilo koje osobine muškaraca one zaista ne vole i o čemu retko žele da razgovaraju kada su u muškom društvu, trebalo bi da se zapitate.
Ženu ne treba pitati za njene godine i težinu, naročito ne prilikom upoznavanja. Poželjno je i izbegavati pitanja koja se tiču njenog prethodnog emotivnog i intimnog života. Takva pitanja su previše lična i nisu za prvi sastanak. Odgovore na njih možete potražiti nešto kasnije, kada se vaša veza produbi.
Žene ne vole cicije. Kod njih nikako ne pale providni izgovori tipa "zaboravio sam da ponesem novčanik". Mislite da je u redu ako joj predložite da podelite račun? Baš i nije! Zato na prvom sastanku budite galantni, bar onoliko koliko vam to vaš novčanik dozvoljava. Žene ne vole ni hvalisavce. Ne morate već na prvom susretu da joj pričate o tome koliko zarađujete, kako vozite veoma skup automobil ili ste izuzetno uspešan sportista. Prepustite joj da sama proceni koliko vredite.
Ne okrećite se i ne očijukajte s drugim ženama ako ste u ženskom društvu. One to zaista mrze. Isključite mobilni telefon ako ste prvi put izašli sa ženom koja vam se dopada. Ona ne mora da sluša vaše duge poslovne razgovore ili privatne priče o rezultatima iz sportske kladionice već na prvom sastanku. Ukoliko samo malo povedete računa o tome šta radite u ženskom društvu, doći ćete do zaključka da taj drugi pol zaista i nije tako komplikovan kao što vam se to ranije činilo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar