Šta žene ne žele

S obzirom na to koliko žene umeju da budu više nego ćudljiva bića, gotovo je nemoguće otkriti na prvi pogled šta svaka od njih želi. Ako smo već onemogućeni da to saznamo tako lako, jednu drugu stvar možemo saznati u rekordnom vremenu, a to je šta žene ne žele.

Iako vas vaša draga obožava i sve bi učinila samo da se vi dobro osećate, pitanje je trenutka kada će joj dosaditi vaša neurednost, neumesni komentari o njenim roditeljima i svakodnevni izlasci sa drugarima. Kada poslednja kap bude prelila čašu – čuvajte je se. Da se takve stvari ne bi događale, možda bi bilo bolje da stavite prst na čelo i prekinete sa lošim navikama.

Razbacane čarape po sobi, mokri peškiri na krevetu, podignuta daska u toaletu… Ma koliko da vas ona voli, nastavite li da je na ovaj način terorišete, vrlo brzo ćete joj „isterati sve osigurače“ i imati svađu na pomolu. Ukoliko joj uz sve to u neprimerenom broju puta spominjete svoju „bivšu dragu“, nemojte očekivati maženje i ljupkost. To što ste vi ostali u dobrim odnosima sa bivšom mnogo govori o vama, ali budite taktični kada je spominjete ili pozdravljate na ulici. Srdačni zagrljaji ili, još gore, poljupci samo će pogoršati ionako zategnutu situaciju.

Žene ne vole da budu ostavljene po strani. Jako će je nervirati ukoliko budete često izlazili u grad bez nje. To je još jedna od situacija koje će je sigurno dovesti do ludila. „Kako to da baš svake večeri u provod ide samo muško društvo?“ Znajući sebe i svoje prijatelje, ni vi ne biste verovali da ste na njenom mestu. Sumnjičavost, uostalom, nije samo ženska osobina.

Najosetljivije područje (dakle, njega se treba najviše i čuvati) jesu njeni roditelji. Vi ih ne podnosite – dobro, niko vas i ne primorava na to, ali ako vi na svaki pomen njene majke počnete da „šizite“ tvrdeći kako vam se od nje diže kosa na glavi, ako svaki put zlurado i cinično komentarišete postupke i reči njenog oca, ona neće imati mnogo strpljenja za vas. Uostalom, zašto bi i imala? Ako ona može da se suzdrži od toga da vaše roditelje ne naziva pogrdnim imenima, onda to možete i vi!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.