U trendu

Šta žene nikada neće razumeti (1)

Pogled na muški svet iz ženskog ugla vrlo često može da podseća na odraz u iskrivljenom ogledalu. Postoje stvari koje u ženskom svetu jednostavno nikada ne mogu da naiđu na razumevanje, ili se to vrlo retko događa.

Prvi na udaru je sport. Nedelja, divno vreme za šetnju, ona bi da izađe… Međutim, vi navlačite zavese i uključujete TV jer vam počinje Formula 1. Zna se da se to ne propušta. Umesto da iskoristite dan za zajedničko uživanje, vi birate Šumaherovo društvo, a ne njeno. To vam nikada neće oprostiti, jer ona to jednostavno ne razume. Još ako kasnije ne preskočite ni fudbal… Definitivno će posumnjati u vašu želju za ljubavlju i zajedništvom.

Pripreme za prvi sastanak, dogovoreno vreme je 20 časova. U 19.30 vi se tuširate i brijete, u 19.40 obuvate cipele, a onda malo gledate TV. U 19.55 izlazite iz kuće i – kasnite! Ona, naravno, misli kako je to veoma loš način za osvajanje devojaka. Međutim, to je još samo jedna u nizu stvari koja će nju iznervirati jer se ona za to veče brižljivo spremala i stigla možda čak i 15 minuta pre dogovorenog vremena. U tom trenutku, kad muškarac kasni na prvi sastanak, ona misli da muškarci i romantika jednostavno ne idu zajedno, da su muškarci puni sebe, da mnogo pričaju, a ništa ne rade… Jednostavno, ona ne razume muški osećaj za vreme.

Još jedna stvar koja ženama izgleda kao jedno od svetskih čuda jeste razgovor između dvojice muškaraca. Prvo: način pozdravljanja, drugo: eventualne pošalice, treće: analiza aktuelnih događaja iz oblasti sporta, automobilizma, politike, filma, razgovor o starim ortacima i – kraj! O njoj ni reči. Ukoliko devojka baš ima sreće i ako se njih dvojica baš dobro poznaju, eventualno može da se zadovolji onim: „Hej, kako ti je devojka?“, na šta će njen izabranik odgovoriti: „Nije loše.“ Iz njene perspektive i iz iskustava u razgovoru sa njenim drugaricama – to nije dovoljno posvećenosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.