Stara elegancija

Postoji više načina da odećom koju nosite i detaljima koje odaberete uz nju popravite svoj izgled; na primer, ukoliko nosite naočare, probajte sa okvirom izduženog oblika, koji će učiniti da vaše lice izgleda duže i mršavije.

Ako želite da budete elegantni, onda obavezno nabavite košulju od belog ili svetloplavog pamuka. Od koristi mogu da vam budu i manšete, koje ne moraju uvek da budu klasične i ozbiljne, već mogu da budu modernijeg dizajna, možda čak i sa nekom duhovitom porukom. Onima koji i tu žele da ostanu klasični mogu se dopasti duple manšete koje se zakopčavaju specijalnim ukrasnim dugmadima.

Tamnoplavo ili tamnosivo odelo sa neupadljivim crvenim prugama predstavlja nepogrešivu kombinaciju. Da biste izgledali mršavije i više, izaberite sako sa jednorednim kopčanjem i sa tri dugmeta. Ukoliko već spadate u više muškarce, preporučuje se da nosite prugasta odela. U obzir dolazi samo sako sa dva dugmeta koji prati liniju tela, obavezno bez naramenica. Rukav odela nikada ne sme da pokrije manšetu na košulji. Uzane pantalone sa jednom ili dve falte takođe bi odgovarale ovoj kombinaciji. Svetla košulja sa visokom kragnom i špicevima koji su blizu jedan drugom istovremeno je i moderno i klasično rešenje.

Ako spadate među mršavije muškarce, preporučuju se tamnoplave ili tamnosive kombinacije odela: lanene tokom leta, a zimi od vunenog štofa, tvida ili somota. Sako sa jednorednim kopčanjem koji nije previše otvoren možete nositi u kombinaciji sa ravnim, mekim i ležernim pantalonama koje prate liniju tela, sa dve falte i strukom u visini pupka. Mršavijim osobama odgovara košulja koja ima prilično nisku kragnu, jer će se ona odlično uklopiti sa širom kravatom. Možda je sada pravo vreme da otvorite svoj orman i proverite šta imate spremno od odeće za sledeću sezonu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.