U trendu

Sumnjate da vas vara? Iskusna ljubavnica otkrila kako ćete muža uhvatiti u preljubi

Ejmi Kups (32) iz SAD-a uživa u tome da bude ljubavnica, ali priznaje da je i sama bila prevarena. Objasnila je na koje znake uzbune žene treba da obrate pažnju kako bi uhvatile partnera u prevari. Ova bivša učiteljica kaže da su ovo sigurni znakovi da mu niste ‘jedina’.

Prema istraživanju AYRE Event Solutions-a, veliki je porast prevara tokom praznične sezone, a veliki procenat ‘prevaranata’ je izjavilo da su partnere najčešće varali s kolegama s posla.

Ejmi, koja na svojoj Instagram stranici @amy.kupps93 ima 84 hiljada pratilaca, sebe vidi kao profesionalku kada su u pitanju vanbračne veze.

Čak se i razvela od svog bivšeg supruga nakon što je prevario, a danas ne mari što se i sama često nalazi u ulozi ljubavnice.

– Niko nikad ne želi da veruje da ih dečko ili muž vara, ali postoje nekoliko suptilnih znakova koje inače nikada ne biste primetili – objasnila je.

– Takođe, ženska intuicija je najmoćnije oruđe u vašem arsenalu, ako sumnjate da se nešto događa, sledite svoj instinkt – savetuje i dodaje da ‘postoji velika šansa da ste u pravu i da on ima nekog sa strane’.

Navela je crvene zastavice (znakove) na koje treba pripaziti:

Odjednom je jako dobar

Ako vaš partner postane ljubazniji ili velikodušniji nego inače, pripazite se.

– Neka očigledna ponašanja poput izlivi nežnosti ‘iz vedra neba’, naročito ako inače nije pažljiv tip  – kaže Ejmi.

– Kupovina nasumičnih poklona, što inače na radi, je isto znak upozorenja. Na primer donosi vam sveće ili kupuje nakit – kaže Ejmi.

– Za mene je to velika crvena zastava – upozorava.

Skupi božićni pokloni ispod jelke takođe bi mogli da budu znak krivice.

Postao je zaboravan

Ako vaš partner stalno zaboravlja da uradi nešto što je rekao da će uraditi ili vas ne sluša  i ne primećuje i kada ste pored njega – onda je to vrlo loš znak, kaže Ejmi.

– Mislim da mnogi ljudi zanemaruju kad njihovi partneri iznenada postanu zaboravni. To obično znači da su im misli negde drugde i da vi nemate njihovu pažnju – objašnjava.

Pojačao je higijenu

Svi mi s vremena na vreme malo menjamo svoj režim lepote, ali često tuširanje i nošenje parfema može je znak da partner ima nekog sa strane.

– Tušira li se više nego inače? Stavlja afteršejv? Odjednom je zainteresovan za izgled svojih intimnih delova? Za mene je to veliki razlog za zabrinutost – upozorava.

– Morate se zapitati zašto se toliko peru i žele li se da se reše neprijatnih mirisa poput ženskog ‘mirisa’ ili njihovog parfema – kaže.

Promenio je stil

Oblače li se bolje, idu više u teretanu ili se više trude oko svog izgleda?

Ovo je sledeća veća crvena zastavica ako je reč o radnim danima i ako češće nego pre spominju novu koleginicu na poslu ili nekog koga su upoznali tokom izlaska, piše Daily Star.

Zapitajte se za koga se sređuju?

– Ispeglana ili sveža odeća, možda su počeli da nose novu odeću ili su zabrinuti kako izgledaju u nekoj kombinaciji – kaže Ejmi i dodaje da su to ‘stvari koje zvuče očigledno i ponekad su sasvim nevine, ali ako se on oblači za izlazak na koji vi ne idete, onda je vreme da se zapitate za koga se on sređuje’.

Strahuje od telefona

Čuvaju li svoj telefon i ne dopuštaju vam da ga koristite? Ili ga iznenada zgrabe kad god napuste sobu ili ga svugde nose sa sobom?

– Ako se vaš partner ne odvaja od telefona, izgleda uspaničeno ako dodirnete njegov telefon ili ga ostavlja na stolu ekranom okrenutim nadole, ovo je najveća crvena zastava koju možete uočiti – objašnjava Ejmi.

– Druga stvar koju treba proveriti je da li brišu svoju istoriju pretraživanja nakon korišćenja prenosnog računara, tableta ili telefona – dodaje.

– Šta to oni gledaju na Internetu što ne žele da vi vidite? Zapitajte se – zaključuje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar