U trendu

Upoznajte seksi unuka Čarlija Čaplina (foto)

Legendarni glumac i komičar Čarli Čaplin umro je u 88. godini, a tokom života je imao brojne afere. Ženio se četiri puta i imao 11-ero dece. Njegov sin Judžin (64), inženjer snimanja, otac je Kevinu Čaplinu (23) kog je ove nedelje modni dvojac Domeniko Dolče (59) i Stefano Gabana (55) pozvao da otvori njihovu reviju na Milanskoj nedelji mode.

I think this is my stop….

A post shared by kevin chaplin (@kevinchaplin23) on

– Mislim da bi deda bio ponosan na mene. Sve je odlično prošlo i jedva čekam iduću reviju. Svi su me zezali da ću po modnoj pisti hodati smešno kao deda – rekao je Kevin.

Maneken je nedavno diplomirao na Poslovnom fakultetu u Ženevi gde je završio studije finansija. Sa modnim dvojcem italijanskog brenda Dolce & Gabbana ga je prošlog leta upoznala sestra, glumica Kira (35). Dizajneri su se oduševili izgledom unuka slavnog Čaplina.

– Cenim to što su me zvali i uvek ću im se rado odazvati za saradnju. Osim toga, odlično sam se zabavio u Milanu, bilo je nezaboravno – kaže Kevin.

Trenutno nema devojku, a tvrdi kako mu to odgovara zbog poslovnih obaveza.

Dizajner Gabana je nakon revije rekao kako je Kevin skroman i jednostavan mladić kog je razveselila sitnica poput džempera iz njihove nove kolekcije koji su mu poklonili.

Kevinova sestra Kira na malim je ekranima od 2004., a do sada je snimila devet manje zapaženih filmova. Pojavljivala se i u brojnim dokumentarcima o svom slavnom dedi.

Osim Kevina i Kire, i njihova sestričina Una Čaplin (31) isto ide ‘dedinim stopama’. Glumačku karijeru gradi godinama, a posebnu je pažnju privukla ulogom u seriji ‘Igra prestola’ gdje je glumila Talisu Stark. U sedmoj epizodi treće sezone pokazala je sve atribute. Glumu je studirala na akademiji Gordonstoun.

Glumila je i u serijama ‘Taboo’, ‘The Crimson Field’, ‘The Hour’ i ostalima. Majka joj je glumica Džeraldina Čaplin (73), jedna od osmoro dece koju je Čarli dobio sa glumicom Unom O’Nil po kojoj je dobila ime.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike