U trendu

Uslikala 100 penisa za novu knjigu, a vlasnik jednog ju je šokirao (video)

Uskoro će se na rafovima knjižara širom sveta pojaviti knjiga „Muškost: gola realnost“ autorke Lore Dosvort koja ni po čemu ne bi bila toliko interesantna u najavi da se ne zna da je spisateljica za ovu priliku fotografisala i intervjuisala 100 golih muškaraca.

Lora je radila sa muškarcima svih doba, dakle od kasnih tinejdžera do penzionera i svi oni imali su jedan zadatak – da joj pokažu svoje penise i pričaju o seksualnom životu i tome kako veličina njihovih „ponosa“ utiče na društveni i socijalni život.

Sa Lorom su pričali vlasnici jako velikih ali i malih penisa, zatim muškarci koji su imali rak testisa ali i oni sa erektilnom disfunkcijom.

Jedan muškarac posebno ju je dirnuo.

„Imao je penis osrednje veličine. Ni po čemu poseban, sa normalnom erekcijom. Vlasnik ovog organa rekao mi je da je ceo život bio nesrećan jer je po prirodi nesiguran i anksiozan i čvrsto je verovao u to da mu u krevetu sa ženama neće ići. I svaki put bi se prevario. Penis ga nikada nije izdao. I danas u šestoj deceniji života jako je tužan i nezadovoljan iako ima porodicu i stabilan seksualan život i dalje oseća da će jednom imati problem sa potencijom. Neverovatno je koliko su muškarci i žene zapravo jako slični kada je u pitanju pritisak oko izgleda i tela“, rekla je Lora Dosvort.

Very handsome men 💦💦 @tumblrmenn

A post shared by T U M B L R M E N N (@tumblrmenn) on

 

Ona je dodala da su neki muškarci bili jako ponosni na svoje telo i penis, a neki baš i ne, što je, kako je istakla „sasvim normalno“.

„Nagledala sam se penisa za ceo život. Kada podvučem crtu shvatam da su muškarci i žene mnogo sličnijih pogleda na seksualnost nego što bi to neko rekao“, dodala je Lora.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike