U trendu

Uspešan sastanak

Ono što obično određuje uspešnost jednog sastanka jeste poljubac za laku noć. Iako se svi fokusiramo na taj momenat, ako želite da do njega i dođe, morate da razmišljate na duže staze: da li će to iskustvo stvoriti u njoj nezaboravne uspomene? Savršen sastanak – onaj koji ostaje zapečaćen u njenoj glavi i kojim se hvali pred prijateljicama – može se nazvati dobrom investicijom. Jedna od dobrih strana stvaranja zajedničkih uspomena jeste to što one mogu prouzrokovati uzbuđenje same od sebe. Drugim rečima, samo razmišljanje o predivnom sastanku od prošlog vikenda može da je navede da se uzbudi. A poenta svakog sastanka i jeste u tome da se nekako zbližite.
Istina, put do njenog srca može voditi i kroz bandži džamping, tržište se sve više puni ponudama od kojih nivo adrenalina skače, ali se vi možete opredeliti i za neki klasičniji primer, poput odlaska u bioskop (to može da ima posebnu vrednost pošto danas ljudi sve manje odlaze u bioskope). Ako se nalazite na početku veze, ključni momenat je onaj kada se stiže na cilj, onaj kada osećate pravo uzbuđenje. Ukoliko veza traje već neko vreme, možda ne bi bilo loše da se poigrate vremenom koje ste zajedno proveli – organizujte reprizu vašeg najboljeg sastanka svih vremena. Posetite ponovo mesto koje je posebno u vašoj vezi. Možda šetalište gde ste napravili one smešne fotografije, ili neki bar gde ste oboje preterali s pićem. Potrebno je samo da napravite nove fotografije i nove uspomene.
Buđenje nostalgije i ponavljanje lepih iskustava stvara pozitivno raspoloženje, pojačava osećaj bliskosti i zaštićenosti. Takve situacije su, zapravo, idealne prilike da naučimo mnogo toga jedni o drugima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.