Uvek moderni

Kada temperatura padne ispod nule, kada uletite u duboki minus (temperaturni, ne onaj u banci) i kada vas sa svih strana napadnu vetar i sneg, logično je da se okrenete nekome ko će vas zagrejati svojom toplinom – džemperu. Trendovi se menjaju, ali džemper ostaje nezamenljivi deo uniseks kulture oblačenja – tako je vekovima.
Istina je da se modni trendovi iz sezone u sezonu menjaju, promene su ponekad čak i prebrze, ali neki delovi odeće jednostavno ostaju uvek popularni i uklapaju se u sve modne inovacije, pa čak i one najsmelije, koje se nalaze u domenu visoke mode. Tako džemperi sa rol kragnom i džemperi na kopčanje dominiraju dosta dugo, a u trendu su i ove sezone.
Dakle, nećete pogrešiti ako napravite takav izbor, važno je samo da pronađete boju koja vam najviše odgovara. Klasičan džemper od fine vune sa jednostavnom kragnom odlično pristaje na košulju ili rolku. Ovaj veoma popularan detalj je zahvalan, jer može da se kombinuje na više načina i veoma je lak za održavanje. Kada je u pitanju boja, treba samo imati u vidu da jednobojne varijante nisu uvek i najbolje. Drugim rečima, oslobodite se u izboru dezena i brinite isključivo o tome da se prijatno osećate u onome što nosite – što više kontrasta, to bolje. Bilo bi loše da vas upamte isključivo kao "momka u crnom džemperu".
Na vama je samo jedno – treba da odlučite da li ćete džemper nositi sa farmerkama, krajnje neformalno, ili formalno, sa kravatom ili uz košulju. Nošenje džempera prikladno je u svakoj situaciji. Iako zima zahteva toplije odevanje, to ne znači da ne treba da izgledate lepo. Ukombinujte džemper sa ostalim odevnim predmetima koje posedujete i uživajte u toploti koju on pruža, ali i estetskom doživljaju koji će na druge ostaviti primerak koji ste odabrali za ovu sezonu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.