U trendu

Vežbati i samo vežbati (3)

Pored vežbanja mišića i mozga, potrebno je vežbati i veštinu komuniciranja s pripadnicama suprotnog pola. Kao što i sami znate, to je teren ravan minskom polju, gde imate dve opcije – preživeti ili nestati s lica zemlje. Njeno ponašanje može da bude presudno pošto vas ona može navoditi na pravi ili na pogrešan način. A vi u svakom slučaju morate da reagujete adekvatno. Nikada nemojte da je pitate koliko ih je imala pre vas. Niti da li ste najbolji kojeg je probala do sada. Niti kada je prvi put spavala s dečkom.
Da se razumemo, sve su to pojedinosti, i to one intimne, koje će ona lako podeliti s vama kada sama to bude želela – ako sve bude išlo spontano i ako dođe do toga da budete u vezi. Umesto da se bavite preispitivanjem njene prošlosti, posvetite se tome kako da i sebi i njoj obezbedite seksualnu budućnost. Na primer, kabina prodavnice ne služi samo za isprobavanje odeće. Mnogi seksolozi čak tvrde da je erotično obavljati privatne stvari na javnom mestu. Ima li išta privatnije od seksa? Nema. Zbog toga ne bi bilo loše da zamolite prodavačicu da dopusti vašoj devojci da uđe u kabinu s vama. Nemojte insistirati na tome da vam se i prodavačica pridruži.
A kada već dođe do seksa (da se ne lažemo, tome svi mi na ovaj ili onaj način težimo), potisnite svoje zadovoljstvo na drugo mesto. Neka ona zauzme počasno prvo mesto, a neka vaš primarni zadatak postane da naučite kako da predosetite njen orgazam. Ne napadajte, samo se prepustite da bi se ona što više opustila. Posmatrajte njene kukove da biste osetili kakav ritam joj odgovara. Slušajte njene reakcije dok eksperimentišete s različitim tehnikama. Pratite znake koji upućuju na to da je blizu vrhunca. Mišićne kontrakcije njenog stomaka neposredan su nagoveštaj orgazma. Ponekad reči zaista ništa ne znače, posebno kada je u pitanju seks.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.