Vi birate

U Beogradu ima više žena nego muškaraca, i dobro je što je tako. Dovoljno je da pogledate malo bolje oko sebe i videćete da ste okruženi ženama. Ako to niste primetili, mora da se služite pogrešnom taktikom.

Morate biti prisebni u svakom trenutku. Žene znaju da vas testiraju na razne načine, pogotovu vašu hrabrost i odvažnost. Ni u kom slučaju ne smete im staviti do znanja da se nečega plašite, jer je pravi muškarac neustrašiv i miran. Opet, to ne znači da treba da budete smrtno ozbiljni; ponašajte se kao da ste sasvim slučajno, na primer, u istom klubu kao i ona i da jednostavno samo želite dobar provod. Ne govorite i ne planirajte kud ćete ići sutra ili za nekoliko dana – tako joj samo stavljate na znanje koliko ste zainteresovani da joj predočite koliko vas ona zanima.

Tako dolazimo do sledeće stvari: žene treba držati u neznanju. Neka se pita da li vam se svidela prvom prilikom. Ne morate na svaki njen komentar odgovoriti sa osmehom, dovoljno će biti da je pažljivo slušate. Devojke su navikle da se leti oko njih, da se obraća pažnja na svaku njihovu želju koju treba ispuniti i da im se stalno potvrđuje da lepo izgledaju.

Budite malo drugačiji. Pogledajte na sat s vremena na vreme i recite da vam je bilo prijatno u njenom društvu, ali da sad imate nekih obaveza i da morate da idete. Pratnja do kuće je obavezna, ali nemojte se zadržavati. Poljubac, slučajni dodir rukom ili neki drugi telesni signal ostavite za drugi put. Ako na prvom ili drugom sastanku izostane sva ta mala pažnja, ona će vas drugačije posmatrati, a ne kao nekog očajnika kom se ukazala šansa posle dugog vremena. Nećete biti jedan od mnogih koji želi da što pre upadne u njen krevet, već ozbiljan tip, a samim tim i vredan pažnje.

Vi kontrolišete situaciju, vi odlučujete, vi planirate. Ako ne uspete sa njom, uspećete sa nekom drugom. Na vas jednog dolazi po njih pet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.