Vodič kroz seks (1)

Ni manje reči, ni veće glavobolje. Koliko puta ste samo pomislili da li ste bili dobri u krevetu? Možda jedanput, a možda i sto i jedan put. Teško da nikada niste imali nedoumicu. Odmah treba raščistiti jednu stvar: da li zavodite zbog sebe, zbog nje ili zbog vas.

Bilo kako bilo, najvažnije je da u krevet ponesete jednu solidnu i prilično izdržljivu erekciju. Bitno je i da imate na umu da ženi treba malo više vremena nego vama. Uostalom, predigra je nastala zbog žena, a ne zbog nas. Kod žena postoji veza između nerava gornje usne i klitorisa, ali nemojte zaboraviti ni donju usnu, čiji su nervi povezani sa celom vaginom. Sada vam je jasno i zbog čega žene toliko vole da se ljube. Naravno, i muškarci koji se dugo i dobro ljube mogu da uknjiže nekoliko dobrih poena.

Šta je sa dodirom? Budite mudri, pa nemojte rukama veslati po njoj. Dobro, prvih nekoliko minuta želja je jača, ali kad shvatite da će ići glatko sve do kraja, zakočite malo i budite nežni. Tokom predigre svakako bi trebalo posetiti međunožje i dve obline na putu ka gore – pre nego što stignete do glave. U dodiru morate uspostaviti sinhronizaciju između dva „centra za maženje“, a to su jezik i jagodice prstiju. Zatim dolazimo do grudi.

Sledeća činjenica uvek treba da vam bude na pameti: posle genitalija, bradavice su najosetljiviji deo tela. Tu pustite mašti na volju, ali trudite se da ne nanosite bolne ujede pošto većina žena ipak nije sklona tom vidu agresivnosti, naročito ako su grudi osetljive. Rane i podlivi nikome nisu interesantni. Obratite pažnju na još jedno važno mesto – na uvalicu između grudi; ono je posebno osetljivo i zbog svog specifičnog senzibiliteta zahteva poseban tretman. Naravno, sve to važi pod uslovom da grudi nisu silikonske, jer se onda u toj uvalici nalazi ožiljak od operacije, na šta ona sigurno nije previše ponosna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.