U trendu

Zaboravite na sebičnost!

Ukoliko partneri nisu posvećeni jedno drugome, često dolazi do problema u međusobnoj komunikaciji. Postoje stvari koje svakog muškarca i svaku ženu mogu da pokrenu, ali postoji i ona druga krajnost, kada se zbog pojedinih loših postupaka ili loše taktike stvari jednostavno ne odvijaju onako kako bismo mi to želeli. U oba slučaja, kod oba pola, postoje sitnice koje čine da se „palimo“, kao i one koje čine da se lako „ugasimo“. Ako žena uživa u seksu, muškarac će dati sve od sebe da joj to i omogući. I oboje će biti na dobitku. Ali, da bi se ona uživela, potrebno je učiniti sve kako bi se ona osećala dobro u svojoj koži.

Kada smo mi u pitanju, nema ničeg poželjnijeg od žene koja je spremna da povremeno preuzme inicijativu. Tada nam samopouzdanje i libido rastu do neba. Ukoliko se žena oseća sigurnom i voljenom, moguće je da će joj tokom seksa popustiti kočnice. Žene više reaguju na sigurnost i zaštitu nego na fizički izgled. Što se tiče lažnih pohvala, jači pol ih uglavnom veoma brzo „čita“. Međutim, komplimenti za pruženo zadovoljstvo govore nam ono što želimo da čujemo – da smo najbolji ljubavnici na svetu. Muškaracu koji osluškuje njene želje i koji je spreman da je zadovolji žena će oprostiti i eventualne greške. Uživa li muškarac u svakoj sekundi međusobnih dodira, umesto da žuri prema „cilju“, žena će se osećati kao da je najlepša i najpoželjnija na svetu. Žene ne traže da nam budu sve na svetu, ali žele da budu na vrhu liste prioriteta. Ako se budu osećale kao kraljice naših srca, tretiraće nas kao kraljeve ljubavnog gnezda.

Što se tiče onoga što i nas i njih može da ugasi, lista takođe može da bude poduža, ali je sigurno da se žene neće osećati dobro s muškarcem koji ne pokazuje želju da nauči kako treba zadovoljiti njenu želju za uživanjem. Isto tako, ukoliko nema povratne reakcije, muškarci će lako izgubiti interesovanje. Ruku na srce, ponekad je i gluma bolja od beživotnog ležanja u krevetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.