Zagolicajte joj maštu

Smeta li vam ponekad njena „erotska anemija“? Da biste prevazišli tu krizu, potrebno je da joj zagolicate maštu na neki adekvatan način.

Možete probati da u njoj probudite ljubomoru i da se pravite da vas privlači druga žena. Ako se budete opredelili za ovu mogućnost, budite veoma oprezni, jer ćete se naći na veoma opasnom minskom polju! Ljubomoru treba veoma pažljivo dozirati. Dovoljno je da pred njom date kompliment drugoj ženi i ona će odmah osetiti onaj davno zaboravljeni takmičarski duh i pokušaće da vam pokaže da je u svemu bolja od te druge. Prve pozitivne rezultate ove lukave taktike trebalo bi da osetite još iste večeri u svojoj spavaćoj sobi.

Ne bi bilo loše ni ako biste iznenadili i nju i sebe promenom svog izgleda. Za početak, treba reći da nema ničeg dosadnijeg od uvek istog i predvidljivog načina oblačenja. Ovo pravilo važi za svaki tip muškarca, od onih koji već godinama ne izlaze iz klasičnih odela do onih koji u svakoj prilici garderobom ističu svoj dobar izgled. Promena uvek pobeđuje!

Ipak, bez obzira na to koliko želite da zagolicate njenu maštu, nemojte biti krpelj! Skupite petlju i donestite neke odluke. Dokažite joj da, suprotno staroj latinskoj poslovici: „Ni sa tobom, ali ni bez tebe…“, podjednako dobro možete da živite i sa njom, ali i bez nje. To je svakako najbolja taktika u borbi za „razmaštavanje“ jedne veze.

Ukoliko ste isprobali sve taktike, uključujući i to što ste joj dali do znanja da vam ne smeta ni ako povremeno sama ode u šetnju ili u bioskop, i ništa od svega toga nije uništilo monotoniju prema kojoj polako ali sigurno ide vaša veza, preostaje vam samo jedna sigurna mogućnost – mirno spakujte kofere i ostavite je da se sama dosađuje. Nije prijatno, ali treba se suočiti sa svim problemima koji mogu da se jave u jednoj vezi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.