U trendu

Zavođenje bez reči

Umesto da budete zlatousti zavodnik koji mnogo govori, a malo radi, budite onaj ko zna sve tajne "tihih" načina zavođenja. Primetili ste devojku koja vas je zainteresovala? Treba samo da joj priđete, ali pre toga valja dobro pripremiti teren. Emitovanje zavodničkih signala nije lak posao, ali nemojte da vas to pokoleba. Vrlo je važno da se stvori klima u kojoj ćete znati da nećete biti odbijeni.
Otvoreni pozivi na muvanje nikada nisu najuspešniji putokaz ka ljubavi, posebno ako se nalazite na totalno drugoj strani prostorije i jedva se nazirete u gužvi ljudi. Obezbedite prazan prostor između vas, a još idealnija je situacija ako uspete da se približite jedno drugom toliko da možete da šapućete na uho. Pri tom već računate na to da ste usavršili svoj pogled, jer oči nisu samo odličan komunikator već ćete na osnovu njenog pogleda znati da li je i ona podjednako zainteresovana za vas kao i vi za nju. Ako se njen pogled zadržava na vama više od nekoliko sekundi, sigurno je da niste prošli nezapaženo. Hvatanje pogleda može biti pravo ohrabrenje za sve dalje postupke.
E, sad, ako oči pokazuju želju, onda usta sigurno predstavljaju pozivnicu. Kreirajte "otvorenu pozivnicu". U čemu je trik? U osmehu, naravno. Zaboravite onaj široki osmeh za fotoaparate, "od zuba do zuba"… Umesto toga, nabacite svoj najzavodljiviji poluosmeh s tek pomalo izvijenim usnama nagore. Ona treba da stekne utisak da je takav osmeh rezervisan samo za nju. Zatim je dovoljno skrenuti pogled i sačekati… Čitava stvar može se pretvoriti u strast mnogo brže nego što ste očekivali.
Trudite se i da uvek čitate između redova. Ako vam kaže: "Nisam navikla da se zabavljam s muškarcima kao što si ti", ona u stvari misli: "Kako mi je uopšte palo na pamet da izađem s tobom?"

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.