U trendu

Žene priznale u kojim su im godinama muškarci najprivlačniji (foto, video)

„Meni od 30 pa na gore. Počnu da se skembavaju od 50 pa na gore. Inače, muškarci lepše stare od žena, biologija radi svoje. Meni su najružniji mladi muškarci, ko petlići, bebeće face. Tek u tridesetim dobijaju onaj šmek i muževnost.“ (Metla na vestici)

Pogledajte rezultate ankete na Forumu Krstarice…

„U 40-im su najpoželjniji. Meni su oduvek bili najprivlačniji muškarci u 40-im, bez obzira na moje godine.“ (BojaMagije)

„Jesu, jer su zreliji i od ovih u 30-tim. Kad ramisliš, dok ovi muški steknu zrelost, mi penziju dočekamo. Ono kao dajte mu ga malo po ubrzanju, sete se u 35 da sazru.“ (Metla na vestici)

„Pa da, muškarci tek oko 35 dobiju muževne crte lica i drže se nekih 15 godina i posle ćao, zdravo, a zanose se i oni da su večni.

Zato se ja nikada nisma zaljubljivala u vršnjake i ok mi je bila i 20 godina razlika, jednostavno crte lica kod vršnjaka me nisu privlačile – dečije face. “ (BojaMagije)

„90+ spreman da odapne – da može lepo sve da nasledi “ (jsjbt)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

3 komentara
 1. bambi

  Najprivlacniji muskarci su bogati muskarci. Ja sam sponzorusa i ja volim da je muskarac pun para a po mogucstvu da je sto stariji da bi sto pre riknuo da bih onda ja mogla da dodjem do njegovog bogatstva i da bih onda mogla da zivim ko parazit da nista ne radim.

  1. Doktor Zo

   Jadna li si-

 2. Blajbi

  Tu nema pravila, muskarci su zenama uvek privlacni: od 7 do 77……

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike