U trendu

Idealne destinacije za letovanje: Najjeftinija privatna ostrva

Tropske čiste plaže, rajski pogled, mir i tišina su osnovni opisi za odmor na privatnom ostrvu. Ovakav odmor vas može koštati čitavo bogatstvo, ali ponekad i sa možete super da prođete sa neverovatno malo novca.

Širom sveta postoje privatna ostrva sa neverovatno niskim cenama zakupa za idealno letovanje. Zato, ako tragate za suncem na beloj peščanoj plaži i niste željni drugih turista u vašoj neposrednoj blizini onda se uputite na ova ostrva, prenosi The Sun.

Lumot jezero, Filipini 

Ova izolovana vila može da ugosti do šestoro ljudi. Ostrvo krasi razno drveće i čak 100 stabala kokosa, tako da ako niste do sada pili sveže ubran kokos, vreme je da se spakujete i provedete nedelju dana na ovde za samo 406 eura, što znači 9,7 evra po osobi.

Anglsi, Vels 

Lepota Velsa je zasigurno nešto što morate lično da iskusite, pa predlažemo da zakupite vilu na ostrvu pored Anglsa i uživate u njenoj etno lepoti. Ostrvska kućica može da ugosti 13 osoba i kućne ljubimce za samo 18,8 evra po osobi. Nedelju dana ovakve uživancije koštaće vas 1,710 evra. Jedini problme je što je prvi slobodan termin tek u oktobru.

Minasota, SAD 

Ako imate mnogo prijatelja onda je ostrvo na sred jezera ono što vam je potrebno. Drvena vila stara 108 godina može da ugosti do 20 osoba. Na ostrvu se nalazi nekoliko manjih kuća koje su odvojene od glavne kuće namenjene za spavanje i obroke.

Manje kuće su privatni bioskop, igraonica i sauna. U okviru ostrva možete i da iznajmite privatan čamac sa kojim možete da odete na pecanje. Cena za nedelju dana je 5,407 evra, a cena po osobi je 38 evra.

Venecija, Italija 

Dobro došli u vilu Falconeru, privatno ostrvo koje ne nalazi u venecijanskoj laguni. U neposrednoj je blizini Venecije i okruženo je raznom florom i faunom koje čine provod jedinstvenim. Može da primi do 16 gostiju, a nedelju dana na ovom ostrvu će vas koštati 4,500 evra, dok je cena po osobi 40 evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.