U trendu

Apple predstavio novi MacBook Pro (video)

Novi MacBook Pro prati metalni okvir sa svih strana što odaje poptuno novi doživljaj uređaja. Sadrži touch dugme Esc, a njene druge uloge jesu identifikacija korisnika putem otiska prsta Touch ID, kao i navigacija kroz uređaj.

MacBook Pro je najtanji je Appleov laptop do sada. Dostupan je u sivoj i srebrenoj boji. Displej je 67 posto svetliji od prethodnog i korisniku će slati i do 25 posto više boja, a Apple garantuje da će i pored toga displej trošiti manje energije od prethodnog.

MacBook Pro od 15-inča sada pokreće Intelov procesor quad-core Core i7 sa 2,133mHz. O grafici se brine ATI Radeon Pro sa 4 GB RAM-a, a interna memorija smeštena je na dvostruko bržem SDD-u od 2 TB. Apple tvrdi da su novi zvučnici glasniji i kvalitetniji od onih na poslednjem MacBooku Pro.

Laptop od 13 inča pokreću Core i5 i i7, zavisno od izbora, dok je grafička kartica Intelova Iris Pro. Obe mašine opremljene su Thunderbolt 3 USB Type-C utorima, a tu je i 3,5-milimetarski utor. S druge strane, nema slota za SD kartice. Baterija će trajati do 10 radnih sati, prenose mediji.

https://www.youtube.com/watch?v=9vtfloGnh_8

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar