U trendu

Dame biraju

Na tržištu će se uskoro pojaviti dva nova Samsung-ova modela koja su, zbog dizajna s prelepim cvetnim motivima, namenjena nežnijem polu. Upravo u skladu s dizajnom i namenom ova serija Samsung-ovih modela nosi poetičan naziv La Fleur. Oznake ovih modela su SGH-L310 i SGH-L320.
Kao što se verovatno može zaključiti, njihov izgled je njihov glavni adut. To su dva preklopna modela koja se razlikuju po obliku i dizajnu. SGH-L310 je model ukrašen efektnim cvetnim detaljima s prednje i zadnje strane. SGH-L320 je zaobljenih ivica i s karakterističnim prugama, tako da po svemu podseća na morsku školjku. Tehničke specifikacije ovih modela gotovo da su identične i spadaju u kategoriju modela srednje klase.
Ekran ovih Samsung-ovih modela je kolor TFT LCD i ima rezoluciju 176 x 220 piksela i 65.000 boja. Pošto se dame ne mogu zamisliti bez fotografisanja, ugrađena je kamera rezolucije dva megapiksela, a za obezbeđenje dovoljno prostora za smeštaj fotografija i drugih sadržaja ugrađen je slot za memorijsku karticu microSD formata. Ugrađen je i FM radio, kao i MP3 plejer (podržava i format AAC), a da bi se muzika i ostali audio sadržaji mogli neprekidno i nesmetano slušati, tu je i priključak za slušalice (3,5 mm „džek“).
Posebno je atraktivan korisnički interfejs. On je napravljen potpuno u stilu dizajna ova dva modela. Kod modela SGH-L310 to su svakako pomenuti cvetni deseni u različitim aplikacijama, a prisutne su i specifične aplikacije iz domena interesovanja nežnijeg pola – brojač kalorija i šoping lista. SGH-L320 u skladu s dizajnom školjke ima uz aplikacije odgovarajuće „morske“ sličice. Prema tome, na damama je da odaberu ono što im se više bude svidelo. To zadovoljstvo će, najverovatnije, koštati 220 do 240 evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.