U trendu

Duplerice na mobilnim telefonima

Seksi sadržaji su preplavili Internet (i ekrane brojnih posetilaca sajtova „za odrasle“), a odskora bi ovako nešto moglo da se desi i u oblasti mobilnih komunikacija. Playboy, vodeći časopis za muškarce, u saradnji sa finskom kompanijom Wireless Entertainment Service omogućiće download sadržaja sa svog sajta, uključujući i slike duplerica.

Nova usluga postaće dostupna u prvom tromesečju 2002. godine, prvo u Belgiji, a zatim i u Velikoj Britaniji i SAD-u. U početku će vlasnici mobitela sa Internet pristupom moći da skidaju samo crno-bele fotografije, da bi sadržaji u boji postali dostupni krajem iduće godine, u vreme kada se očekuje da tržište osvoje napredniji mobilni aparati, sa ekranima u boji, koji još uvek nisu uobičajeni.

Finska kompanija WES do sada je zarađivala prodajući melodije i sličice za mobilne telefone (10 centi komad), ali se očekuje da će novi servis donositi mnogo „masniji“ profit. Prognoze Playboy.com-a su takođe optimistične: procenjuje se da će samo u prvoj godini rada biti skinuto oko milion sličica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.