Mobilni telefoni za ljubomorne supruge

Novi tip mobilnog telefona će posebno obradovati ljubomorne supruge u Tajvanu, čiji su muževi, prema rezultatima nekoliko istraživanja, vrlo skloni prevarama. Više od milion Tajvanaca godišnje poseti susednu Kinu, a čak dve trećine i izvrši preljubu na tom putovanju.

S obzirom na ovakve rezultate, neko se dosetio i ponudio novi proizvod, namenjen špijuniranju supružnika na „službenom putu“. U revolucionarni mobilni aparat je ugrađen čip koji ženi omogućuje da sluša šta se događa u blizini mobilnog telefona, a aktivira se pozivanjem posebnog broja.

Ovakav mobilni telefon je već postao vrlo tražena roba. Pitanje je koliko je investicija opravdana: čim muževi budu saznali kakav to telefon dobijaju na poklon od svoje drage, vrlo lako mogu da odstrane čip. Na isti način, uz malo znanja, čip je moguće ugraditi i u svaki drugi tip mobilnog telefona.

Žene će kupovati telefone, muževi će ih nositi kod majstora kako bi iz njih odstranili čip; žene će rasklapati njihove telefone kako bi videle da li je čip još uvek tu; ljubavnice bi mogle da vrate čip u aparat da bi supruge doznale za „aktivnost“ bračnih drugova i zatražile razvod… Pravi mali, špijunski rat.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.