najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Naredne godine koncerti holograma pokojnih pevača

Četiri pokojna čuvena francuska pevača, Dalida, Klod Fransoa, Saša Distel i Majk Brant, “vratiće se na scenu” januara 2017. godine u obliku holograma i “održati koncert”, izjavio je danas producent David Mišel i dodao da će to biti prvi takav koncert u svetu.

“Do sada je bilo nekoliko hologramskih demonstrancija od nekoliko minuta u SAD, ali će prvi put biti prikazan ceo koncert”, rekao je Frans presu Mišel koji će na tom projektu raditi s Mek Gafom, francuskim udruženjem za holograme i kompjutersku grafiku.

Mišel je rekao da to neće biti “vaskrsnuće Dalide ili Kloda Fransoaa 2017, već se publika naći u 1974. godini s muzikom i pravim plesačima na sceni”.

Muzička industrija i televizija su sve više zainteresovane za tu novu tehnologiju. Tako je 2009. godine kanadska pevačica Selin Dion pevala s hologramom Elvisa Prislija.

Pokojni Majkl Džekson “zaigrao” je s holograma svoj čuveni “munvok” prilikom dodele Bilbordovih muzičkih nagrada u Las Vegasu 2014. godine, izmamivši topao odgovor publike.

“Hologram izgleda kao delo madjioničara. Na našem projektu koristićemo tehnologiju upotrebljenu za film ‘Avatar’ Džejma Kamerona”, dodao je Mišel.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike