Novi brend telefona uskoro u Srbiji

Hrvatski proizvođač mobilnih telefona i tableta NOA, čija je proizvodnja u Kini, stigao je početkom godine u Bosnu i Hercegovinu, a uskoro se očekuje i dolazak na srpsko tržište, piše portal eKapija.

Grupacija NOA sa sedištem u Sarajevu, strateški je partner hrvatske kompanije Hangar 18 i ima regionalnu autorizaciju brenda, piše eKapija i navode da kompanija uveliko radi na otvaranju razvojno-distributivnog centra u Sarajevu, a uskoro će imati i predstavništvo u Banjaluci.

„Danas je u Hrvatskoj naša kompanija na trećem mestu po broju prodatih mobilnih telefona, a dobro se pozicionirala i u Crnoj Gori. Krenuli smo sa radom u Makedoniji i Albaniji, a ubrzo otvaramo tržište Srbije“, kaže predsednik Uprave kompanije Nermin Hubić i najavljuje da će za nekoliko meseci biti prisutni i u Češkoj i Slovačkoj.

Hubić dodaje da je njihova poslovna filozofija drugačija, te da im nije namera nadmetanje sa A brendovima, već da postanu prepoznatljivi u B kategoriji.

Ova kompanija je u Bosni i Hercegovini zadužena za istočna tržišta izvan Evropske unije i ima regionalnu autorizaciju brenda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.