U trendu

Olakšajte sebi rad na Internetu

Pretraživanje Interneta danas je postalo omiljena zabava velikog broja ljudi. Ovde vam predstavljamo nekoliko programa koji vam mogu pomoći da uredite svoj pretraživač Interneta i lakše pronađete stvari na njemu ako za to koristite Firefox.

Iskorenite reklame

Adblock Plus je obavezan dodatak za Firefox. Blokira reklame, ne samo prozore koji iskaču nego i pokretne trake, multimedijalne poruke i Google oglase.

Omiljene veb-lokacije

Foxmarks je jedna od brojnih alatki koja sinhronizuje spisak izabranih veb-lokacija na više računara. Dodatna mogućnost je to što spisku omiljenih stranica možete pristupiti i na veb-lokaciji Foxmarks-a.

FTP aplikacija

FireFTP pretvara Firefox u brzu dvosmernu FTP aplikaciju. Kada se instalira, pojavljuje se u meniju Tools. Aktivirajte ovu alatku i otvoriće se nova kartica FTP s dva prozora pomoću kojih ćete s lakoćom kopirati datoteke između svog i udaljenog računara.

Kontrola nad datotekama

FlashGet je besplatan i popularan program za preuzimanje datoteka koji će vam pomoći da organizirate i uredite HTTP, FTP, BitTorrent i druge tipove datoteka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.