U trendu

Sony Ericsson Walkman mobilni telefoni Spiro i Zylo

Soni Erikson (Sony Ericsson) je najavio dva nova telefona koji nastavljaju putem legendarnih Sony Ericsson Walkman telefona. Sa više od 130 miliona Sony Ericsson Walkman telefona prodatih širom sveta, ova kompanija sada listi svojih telefona dodaje dva nova cenom veoma pristupačna Walkman modela bez kompromisa kada je reč o karakteristikama.
Sony Ericsson Zylo i Sony Ericsson Spiro korisnicima nude najbolje muzičko iskustvo koje oni i očekuju od Walkman telefona, ali idu i korak dalje i spajaju muziku s društvenim umrežavanjem. Od Twitter-a do Facebook-a korisnici samo jednim dodirom tastera mogu da komuniciraju s prijateljima i istovremeno slušaju omiljenu muziku na Walkman plejeru. Druga ključna funkcija koja je dostupna na oba telefona je TrackID, koja korisnicima, ma gde se zatekli, omogućava da saznaju naslov i ime izvođača pesme koju upravo slušaju. Ta funkcija pokazala se veoma popularnom među ljubiteljima muzike širom sveta; samo tokom 2009. godine bilo je 129 miliona pretraživanja.
Sony Ericsson Zylo i Sony Ericsson Spiro dizajnirani su tako da imaju ergonomski oblik, što je sada zajednička osobina svih modela u proizvodnom programu Soni Eriksona. Predivan i bezvremen ergonomski oblik takođe uključuje ergonomsku tastaturu koja telefon čini jednostavnim za korišćenje. "Soni Eriksonova linija Walkman telefona ostvarila je ogroman uspeh. Od prvog predstavljanja 2005. godine pa do danas prodato je više od 130 miliona ovih telefona i još uvek se beleži velika potražnja za njima. Cilj predstavljanja ova dva nova modela je da zadovolji tu potražnju čineći liniju Walkman telefona pristupačnom širem krugu korisnika", izjavila je Dženi Malteson (Jenny Maltesson), marketing biznis menadžer u Soni Eriksonu. "Kombinujući najbolje od Walkman funkcionalnosti s mnoštvom mogućnosti za društveno umrežavanje, Sony Ericsson Zylo i Sony Ericsson Spiro korisnicima nude priliku da saznaju šta sve naša kompanija na polju komunikacije i zabave ima da ponudi", zaključila je Maltesonova.
Sony Ericsson Zylo sa Walkman-om
Kupili ste pesmu i umirete od želje da je podelite s prijateljima? Korisnici mogu da slušaju svoju omiljenu pesmu u pozadini dok razgovaraju telefonom. Sony Ericsson Zylo sa Walkman-om takođe ima već snimljene zvukove, pa se korisnici mogu pretvarati da su još uvek na poslu, da hodaju ulicom ili da su u restoranu. FLAC format, koji debituje na ovom telefonu, omogućava korisnicima da uživaju u izvanrednom zvuku. Evo šta vam ovaj telefon nudi:

 • legendarni Sony Ericsson Walkman muzički plejer,
 • superioran zvuk sa clear audio iskustvom,
 • High definition FLAC format – najbolji kvalitet zvuka ikada na mobilnom telefonu,
 • TrackID – saznajte ime pesme,
 • ostanite povezani uz Facebook i Twitter,
 • podelite fotografije na Flickr-u i Picasa-i,
 • postavite video zapise na YouTube u dva klika.

Sony Ericsson Spiro sa Walkman-om
Uživajte u najboljem muzičkom iskustvu u klasi uz Sony Ericsson Spiro sa Walkman-om. Pritiskom na jedan taster korisnici trenutno pristupaju TrackID funkciji i za nekoliko trenutaka mogu da otkriju milione pesama. Priča vam se? Logujte se na Facebook ili Twitter ili čavrljajte putem SMS-a uz lako čitljive "oblačiće". U ponudi je:

 • legendarni Sony Ericsson Walkman muzički plejer,
 • muzika u pokretu – 3,5 mm priključak, Bluetooth stereo i FM radio,
 • TrackID – saznajte ime pesme,
 • komunikacija s prijateljima putem Facebook-a i Twitter-a.

Sony Ericsson Spiro sa Walkman-om podržava GSM GPRS/EDGE 900/1800 i GSM GPRS/EDGE 850/1900.
Sony Ericsson Zylo sa Walkman-om podržava UMTS HSPA 900/2100 i GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 850/900/1800/1900, te GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900.
Sony Ericsson Spiro sa Walkman-om dostupan je na odabranim tržištima od početka trećeg kvartala 2010. godine u kontrast crnoj (Contrast Black), ružičastoj (Sunset Pink), prolećno zelenoj (Spring Green) i tajanstveno crnoj (Stealth Black) boji.
Sony Ericsson Zylo sa Walkman-om dostupan je na odabranim tržištima od početka trećeg kvartala 2010. godine u džez crnoj (Jazz Black), ča-ča srebrnoj (Chacha Silver) i sving ružičastoj (Swing Pink) boji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar