Aktuelno ove zime

Kakva sad zima, vama još uvek nedostaje leto, a mi već spominjemo zimu? Ne, nećemo vas podsećati na zimsku hladnoću, niti vam pričati o „zimskim čarolijama“ – pričaćemo vam o modi, to jest o tome kakvi će biti modni trendovi ove zime. Ukoliko pratite trendove, evo šta vas očekuje.

Mačke su u modi! Da budemo precizniji, odeća i modni detalji sa printom divljih mačaka, bilo da se radi o jaknama, suknjama, tašnama… Ovakva odeća je u principu jako upadljiva, tako da ćete u njoj svakako biti primećeni – gde god da odete.

Da je etno-stil u modi, to već znate. U modi će, čini se, ostati i ove zime – biće veoma „in“ sve što liči na etno look. To znači maštovite mustre, jarke boje iz prirode i šareni vez; nema veze ako izgleda kao mešavina nekoliko različitih kultura, glavno da je etno.

Krzno takođe ostaje u trendu, bilo da se radi o veštačkom ili o pravom krznu (naravno, mi smo za veštačko krzno – a i vi, ukoliko brinete o životinjama). Sve što je od krzna je „in“ – bundice jarkih boja, kape, razni detalji. Glavno da je krzno i da je veselih boja (hej, ko kaže da zima mora da bude sumorna?).

Glamur će takođe biti veoma „in“ – a to znači štras, šljokice i zlatni sjaj. Naravno, ovakav look nije za svakog, već samo za devojke pune samopouzdanja, i, naravno, nije za školu, osim nekog sitnog detalja. Pažnja: ako su ovakvi detalji nešto što vam se dopada, dobro je da znate da je tu neophodan oprez kako ne biste preterale – i kako, umesto kao elegantna devojka koja voli luksuz, ne biste izgledale kao devojka koja je pobegla iz cirkusa.

Za vas koji volite da se igrate svojim izgledom moglo bi biti zanimljivo što će veoma trendi biti i muški modeli – na devojkama. Pantalone širih nogavica, neutralne, zagasite boje, prijatni puni materijali i obavezan šešir muškog kroja – sve nalik na mušku odeću, a ipak, ako umete da je nosite, veoma ženstveno i udobno.

Retro je i dalje „in“ – ovog puta se radi o ženstvenoj odeći lepih boja. Suknje na cvetiće, štrikane kape, štrikani džemper sa šal kragnom, bluze sa šalom… Sve ženstveno, nežno i toplog izgleda – prava odeća da se u nju ušuškate i da u njoj probudite nežnost u onom slatkom dečku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.