Bijons i dublerke

Svako bar nekad pomisli kako mora da je super biti zvezda – filmska zvezda, muzička zvezda, sportska zvezda… Nije bitno, glavno je da ste zvezda, bogati i slavni. Svi vas prepoznaju na ulici, traže vam autogram, ne možete da se odbranite od slatkih obožavalaca i seksi obožavateljki, novinari se raspituju za svaki vaš korak, vaši roditelji „šmrcaju“ pred kamerom kad govore koliko su ponosni na vas… Zvuči sjajno, zar ne? Da i ne spominjemo „sitnicu“ da imate novca za sve što ste ikad poželeli (i što biste eventualno mogli da poželite, a što se može kupiti novcem). Kad tako gledate na stvari, život zvezde zaista izgleda privlačno.

Međutim, kao i u svemu, i ovde postoji i druga strana medalje. To što se svi živi interesuju za svaki detalj vašeg života i obožavaju da skupljaju vaše fotografije i postere sa vašim likom znači da će uvek biti i novinara i fotoreportera koji se motaju oko vas i fotografišu vas, ne obraćajući nimalo pažnje na to da li ste vi raspoloženi za davanje intervjua i da li želite da vas baš u tom trenutku fotografišu. To što makar povremeno poželite malo privatnosti i da vas niko ne uznemirava je – pa, vaš problem. Ovu nezgodnu prateću pojavu slave na svojoj koži iskusila je i Bijons. O čemu se radi?

Bijons voli da se sunča. Da budemo precizniji, ova tamnoputa zvezda voli da se sunča u toplesu. Kao što možete i da pretpostavite, ta njena navika je prava poslastica za fotoreportere. Nema veze što ona to čini na privatnoj plaži – snaći će se već oni. Dok se sunčala u Sen Tropeu (u toplesu, naravno), konstantno su je uznemiravali „helikopter paparaci“ (a kako da se otarasite nekoga ko „leprša“ oko vas u helikopteru?). Zato je Bijons, kako bi i dalje mogla da uživa u sunčanju, a da je ne uznemiravaju, organizovala audiciju.

Na audiciju je došao veliki broj seksi tamnoputih devojaka – jedini uslov za prijavljivanje bio je da što je moguće više liče na Bijons. Pevačica je među njima odabrala 15 devojaka koje najviše liče na nju i sada, kad poželi da se sunča, prvo pošalje svoje dublerke kao mamce za fotografe, a zatim mirno uživa na suncu.

Kao što vidite, popularnost ume da ima i svoju prilično nezgodnu cenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.