Boja vašeg bikinija

Da li ste ove sezone već imale priliku da uskočite u bikini? Nije ni toliko bitno; u ime lagane letnje zabave evo šta neki smatraju da odabrana boja bikinija govori o vlasnici tog bikinija (nije uzeta u obzir mogućnost da niste našle boju koja vam se dopada, a bikini vam je bio što pre potreban, pa ste se opredelile za boju koja vam je bila koliko-toliko simpatična). Dakle, kakva je ona simpatična devojka u narandžastom bikiniju? Šta zapravo govorite onima oko sebe belim bikinijem? Saznajte!

Zeleno, volim te, zeleno… Pardon, ne, nema ovo veze s čuvenom Lorkinom pesmom. Dakle, kakve su devojke u zelenim bikinijima? Izbirljive su. Nije ih lako osvojiti. Nije da su nezainteresovane, ali žele da im se priđe sa stilom. Drugim rečima, nikakvo usputno dobacivanje ni zviždanje ne dolaze u obzir, izuzev ako želite da vas u startu otpiše.

Crveno: devojke u crvenim bikinijima vole da privlače pažnju i da uživaju. Ne uživaju samo u pažnji dečaka, uživaju u svim aspektima života. Svaki dan proživljavaju veoma intenzivno i prosto obožavaju kada ih neko zasipa pažnjom. Pa, i upadljivu boju su obukle da željenu pažnju privuku!

Narandžasto je boja za aktivne devojke. Devojka u narandžastom bikiniju nikada se neće samo okačiti o ruku dečku koji je osvoji i izgledati slatko; ona voli avanturu i aktivnost. Ovakva devojka će svom dečku biti i super ortak – verovatno neće imati ništa protiv toga da sa svojim dečkom i njegovim ortacima igra basket, a ukoliko bude u stanju da mirno sedi tokom celog televizijskog prenosa, zanimaće je i da zajedno s dečkom i njegovom ekipom gleda prvenstvo u fudbalu.

Belo: to je boja koja se povezuje s nevinošću. Ne možemo vam baš garantovati da je svaka devojka u belom bikiniju devica, ali je vrlo verovatno da želi mir i da joj ne prilaze. Nije baš komunikativna i deluje hladno.

Crni bikini: devojka koja se opredeli za crni bikini je veoma samouverena i odlično zna šta hoće. Ako reši da nešto hoće ili da joj se neki dečko dopao, stupiće u akciju i neće odustati dok ne dobije ono što želi.

Plavo: zavisi da li se radi o svetloj ili tamnoj nijansi. Devojke u svetloplavim bikinijima su povučene, pomalo stidljive – one su prilično mirne i nije verovatno da ćete ih videti kako rade nešto „otkačeno“ ili kako nose „otkačenu“ odeću. Devojke u marinskoplavom bikiniju sklone su pesimizmu i tome da budu tužne bez nekog određenog razloga; umeju one da budu i vesele, ali i da bez ikakvog očiglednog povoda promene raspoloženje i snužde se.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.