Kad sanjate homoseksualne snove

Jednom kada vam polne žlezde prorade i kada uđete u pubertet, erotski ili „vlažni“ snovi nisu nikakva retkost, bez obzira na to da li ih se ujutro sećate. Sad, to što nisu retkost vama ne pomaže da se, dok vam je sve to još novo, ne osećate malo (ili malo više) osramoćeno kad se setite takvog sna. Samo vam treba nešto što vas još više isprepada, kao kad sanjate da se ljubite (ili radite i nešto „žešće“!) s osobom istog pola! A i takvi snovi se dešavaju.

Kad sanjate nešto slično i tog sna se još i setite kad se probudite (u najvećem broju slučajeva, ako biste se stvarno osećali isuviše nelagodno posle ovakvog sna, vaša podsvest će ga „cenzurisati“ i ujutro ga se jednostavno nećete sećati), osećate se isprepadano. Vi da sanjate tako nešto?! Pa vi nemate takve želje! Prema toj osobi (ako ste sanjali nekog koga znate) stvarno ne osećate ništa slično! Onda dođe i razmišljanje i preispitivanje sebe – a šta ako se tako osećate a da toga niste ni bili svesni? Da li je to ono što je san pokušao da vam poruči? Jeste li vi zapravo skloni osobama istog pola? U toku sna jeste osećali izrazitu fizičku prijatnost…

Za početak, čak i ako zaista osećate sklonost prema osobama istog pola, to nije nikakva sramota. Sramota je nasrnuti na nekog ko vas neće; naklonost nije. Pored toga, za vaše godine je potpuno normalno da osetite radoznalost zbog mnogo toga povezanog sa seksom – pa i za to kako bi vam bilo s osobom istog pola. Na sve to, san u kome ste s osobom istog pola najčešće nikakve veze sa sklonošću prema istopolnom odnosu nema.

Ono što takav san najčešće znači jeste da ste radoznali u vezi sa seksom (a ko u vašim godinama pa nije?), da ste otvoreni za neke nove ideje (koje ne moraju da imaju ama baš nikakve veze s osobama istog pola), a ako ste sanjali dečka ili devojku koje poznajete, taj san može da znači i da se zbog nečega divite toj osobi, što nipošto ne znači da ćete smesta otrčati s njom u krevet.

Dakle, bez brige – sanjali ste sasvim normalan san, koji najverovatnije ima vrlo obično značenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.