U trendu

Čuvajte tajne voljene osobe

Jedna od stvari koje u vezi umeju najviše da zabole jeste kad vaš dečko ili devojka unaokolo pričaju o vašim tajnama. Potrudite se da ne radite ništa slično – ono što je intimno između vas dvoje treba i da ostane intimno.
Neretko se dešava da onaj ko širi tajne voljene osobe zapravo ne misli ništa loše. Dečko se prijateljima hvali svojim uspehom kod devojke, priča o tome šta zajedno rade. Ili, još češće, ona svojim drugaricama priča maltene svaku sitnicu iz veze, želi s njima sve da podeli i svime da se pohvali, pa tako ispriča i kako je on u nekom trenutku bio sav smotan i zbunjen (njoj je to bilo baš slatko, nije joj smetalo), ili o nekom ožiljku ili mladežu na njegovim intimnim delovima, ili o nekom svom strahu koji joj je on poverio, a njoj bilo baš drago što joj veruje i što se otvorio pred njom…
Premda tu uglavnom nema loše namere, ipak i te kako boli kad saznate da je deset njegovih drugova ili deset njenih drugarica saznalo nešto veoma lično o vama, možda oni o tome pričaju i dalje. A vama je taj podatak nešto veoma lično, intimno, nije vam smetalo da to sazna voljena osoba jer ste joj verovali, ali nemate ni najmanju želju da pola škole priča o tome (ne bukvalno pola škole, ali dovoljno je da nekoliko osoba sazna za to pa da se osećate kao da cela škola priča baš o vašim intimnim detaljima).
Oprezno. Ukoliko niste sigurni šta bi voljenoj osobi smetalo da ispričate nekome, pitajte je o tome. Nemojte samo poći od sebe, jer je moguće da vama nešto ne bi smetalo, a voljenoj osobi bi. Nije uvek lako suzdržati se, želja da se prijateljima pohvalite i sve i svašta im ispričate može biti veoma jaka, ali potrudite se.
Čuvanjem tajni voljene osobe, čuvanjem vaše intime samo za vas dvoje istovremeno čuvate i vašu ljubav. U suprotnom, rizikujete da voljenu osobu izgubite (nekad se desi i da vam se osveti tako što svima "rastrubi" vaše tajne), da ona nađe nekog kome će biti više stalo do toga da sačuva nju i njena osećanja, a da vi ostanete sami i prekorevate sebe zbog brbljivosti i nepažnje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.