U trendu

Da li je vaša ljubav prava?

Mislite na njega 24 sata na dan (sedam dana u nedelji); on je jedini o kome pričate; zbog njega treperite i ostajete bez daha. Međutim, da li je to što vam se dešava prava stvar?

Sitnice vas otkrivaju

Svačije iskustvo je drugačije; ne samo da različito doživljavamo ljubav već je i svaka nova ljubav različita od prethodnih. Ipak, postoje izvesni detalji koji nepogrešivo svedoče o vašoj zaljubljenosti. Ako počnete da birate odeću ili šminku koja se njemu dopada, potrošite sve mesečne impulse mobilnog razgovarajući samo sa njim, razmišljate o tome kako zvuči vaše ime uz njegovo prezime i pomislite na njega čim ujutru otvorite oči – izgleda da su vas spopale one bubice.

Test vremena

Ponekad samo zbog uzbuđenja što ste sa novim dečkom možete osetiti nešto što izgleda kao ljubav. Međutim, nakon nekoliko nedelja zajedničkih izlazaka, ovo osećanje naprosto izbledi. Ako ste zajedno tokom dužeg perioda, a vi i dalje osećate snažne emocije, sva je prilika da je vaša ljubav vrlo ozbiljna.

Odnosi li se to i na momke?

Mnogi momci pokušavaju da sakriju ova osećanja (da ne bi izgledali kao mekušci), ali vrlo lako možete primetiti kada su zaljubljeni. Na primer, izuzetno ljubazno razgovara sa vašim roditeljima (toliko da je to bolno gledati); bez gunđanja pristaje na to da zajedno odete u kupovinu; zaista mu je stalo da odgledate utakmicu u kojoj igra i obožava kad ga zagrlite posle toga… Naravno, najočigledniji znak je kada vam kaže: „Volim te.“

Šta je sledeće?

Kada poželite da mu izjavite ljubav, znajte da to nije šala već ozbiljan korak. Ipak, ako ste sigurne u svoja osećanja, ne postoji nijedan razlog da mu ih ne pokažete. Kad jednom budete rekli jedno drugom šta osećate, neće se poremetiti kosmička ravnoteža, niti će se dogoditi ikakve spektakularne promene. Zaljubljeni ste, a to samo znači da ste srećni i posvećeni jedno drugom. Ne morate osećati obavezu da vodite ljubav sa njim samo zbog toga što ste mu izjavili ljubav. Ako vas voli, neće mu smetati vaše granice. Pre svega, uživajte zajedno i ne odbacujte svoje društvo, jer ljubav (ma kako snažna bila) ne traje u svakom slučaju zauvek.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.