U trendu

Čudni zvuci u toku seksa

Prilikom seksualnog odnosa mogu se desiti neke stvari koje, u nedostatku iskustva, mogu izgledati krajnje neobično – stvari o kojima se retko priča, pa oni kojima se dese pomisle da se to dešava samo njima i da se radi o nečemu sramotnom. Recimo, čudni zvuci koje telo može da ispusti.

Tipična situacija: dečko i devojka vode ljubav i u jednom trenutku iz njene vagine dopre zvuk kao da je „pustila vetar“. Čak je i osećaj, za nju, sličan, jedino što nema neprijatnog mirisa. On, ako ima ikakvog iskustva, samo se opušteno nasmeje. Ona se oseća izblamirano, ne zna šta joj se desilo, i misli da on verovatno „kulira“ da bi se ona bolje osećala, a stidi se da pita o čemu se tu radi.

Objašnjenje za ovu pojavu je veoma jednostavno. U toku seksualnog odnosa, dok se penis pomera napred-nazad u vagini, u nju ulazi i vazduh. To se najviše dešava u takozvanoj kučećoj pozi (ona je na kolenima, šake su takođe na podlozi, on u nju ulazi otpozadi), mada se dešava i u misionarskom položaju, naročito ako su njene noge jako podignute. A onda, kada on izvuče penis, bilo da je to nakon orgazma ili zato da bi se promenila poza, taj vazduh izađe iz vagine. To je to – potpuno normalna i prilično česta pojava.

Može li se to izbeći? U nekim pozama to se manje dešava, recimo, u misionarskom položaju kada su devojci noge spuštene, ili onda kada je devojka gore. Ipak, nema posebnog razloga da se brinete zbog toga, jer se, kao što smo rekli, radi o sasvim normalnoj pojavi u kojoj nema ničeg sramotnog, a još manje strašnog. Jedino bi, iz praktičnih razloga, moglo da bude dobro ne počinjati s kučećom pozom pa posle nastavljati s nekom drugom, jer bi između menjanja položaja moglo da bude neophodno sačekati neko vreme da vazduh izađe ili bi dalja penetracija bila neprijatna za devojku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.