U trendu

Dečko ili devojka se previše „lepi“ za vas

Kada ste u vezi i zaljubljeni u svog dečka ili devojku, super je kad su i oni zaljubljeni u vas, kad su vam privrženi, kad su vam osećanja uzvraćena. Nema ničeg lepšeg od uzvraćene ljubavi. Međutim, nekad stvari odu dalje od toga, i dečko ili devojka bi da su stalno s vama, kao da ste spojeni hirurškim putem, toliko da vas to već guši.
Prilično je nezgodno kad se voljena osoba tako "zalepi" za vas. Volite je, ne želite da je odbijete od sebe, ne želite ni da je povredite, a opet, potrebno vam je i nešto prostora za sebe, da budete sami, ili da izađete samo s prijateljima. Ovako se gušite, veza vam postaje sve veće opterećenje i ne znate šta da učinite – volite tu osobu i ne želite da pobegnete od nje, ali ne želite ni da nastavite ovako.
Šta da uradite u takvoj situaciji? Predložite voljenoj osobi da svako od vas ipak malo više vremena provodi i s prijateljima i s porodicom, i obavezno recite da je to zato da biste mogli još više da uživate u svom odnosu, da se još i više uželite jedno drugog. Možete se i našaliti i reći da ćete voljenoj osobi dosaditi ako stalno budete pored nje. Recite voljenoj osobi da volite kad ste s njom i da biste želeli da vam vreme provedeno s njom ostane nešto posebno; koncentrišite se na to da želite da vam odnos bude još lepši, a ne na to da vas je voljena osoba već udavila time što se tako zalepila za vas i što cvili kad god nije s vama. Većina devojaka neće imati problem da shvati ovakav nagoveštaj, a i velik broj momaka će razumeti šta želite.
Probali ste sve to, ali nimalo ne pomaže, čini vam se da ćete da "poludite" zbog toga? Onda vam preostaje samo da budete direktniji i da voljenoj osobi otvoreno kažete kako se osećate kada se tako "zakači" za vas. Objasnite joj da vam veza neće uspeti ako ne dobijete malo više prostora. Ako suptilna varijanta ne pomogne, mogla bi da pomogne ova direktna; ako ni to ne pomogne, veza zaista neće opstati, jer voljena osoba traži nekog s kime će biti spojena kao sa sijamskim blizancem, bez obzira na to kako se povodom toga taj "blizanac" osećao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.