Devojkama je u seksu bitno…

Praktično da i ne postoji dečak – tinejdžer ili stariji – koji, kad razmišlja o tome hoće li biti dovoljno dobar u vođenju ljubavi, zabrinuto ne misli o veličini svog polnog organa. Da li je dovoljno veliki da bi devojka bila zadovoljna? Kakav je u odnosu na ono što imaju drugi dečaci? Ovakvo razmišljanje nije karakteristično samo za dečake – i mnogi muškarci su, manje ili više potajno, zabrinuti zbog veličine. Zapravo, toliko su zabrinuti da biste pomislili da sva ona priča o tome kako veličina nije bitna ne znači ništa; pomislili biste da devojkama za zadovoljstvo jeste najvažnija veličina.

Ako taj problem muči i vas i ako ste se naslušali onog „ma nije bitna veličina“, moguće je i da ste se zapitali: dobro, a šta jeste bitno? Šta je to što devojci pruža zadovoljstvo? Evo stvari koje su devojkama najbitnije.

Devojkama je veoma bitan miris dečaka s kojim su. Ne brinite, ovo ne znači da vam je za uspeh u ljubavi neophodan nekakav skup muški parfem; dovoljno je da se redovno i temeljno istuširate (i pranje zuba se podrazumeva). Ništa devojku neće zgaditi toliko brzo kao neprijatan miris znoja, bilo da taj miris potiče s tela ili s odeće koja se ne menja dovoljno često.

Higijena je devojkama u svakom slučaju veoma bitna. Ona želi da zna da je njen dečko čist, jer ako ne vodi računa o ličnoj higijeni, dovodi i nju u opasnost od infekcija. Kad smo kod infekcija: da bi se devojka opustila tokom vođenja ljubavi, potrebno joj je da zna da je zaštićena od polnih bolesti i od neželjene trudnoće. Jeste, to podrazumeva kondom, ma koliko se dečacima ne dopadao. Ako devojka sme da uzima kontraceptivne pilule (a to joj, nakon detaljnih pregleda, može odobriti ginekolog), postoji i ta varijanta kao zaštita od trudnoće – plus i dečko i devojka moraju jako da paze na ličnu higijenu da ne bi došlo do bolesti.

Ukratko: devojkama je u vođenju ljubavi bitno da njihov dečko prijatno miriše, da je čist i da se osećaju zaštićeno od polnih bolesti i neželjene trudnoće (naravno, bitna je i ljubav). U celoj toj priči, veličina dečakovog polnog organa devojci je potpuno nebitna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.