U trendu

Dno dna: Nije šala, ovakva razmažena i bahata deca zaista postoje (video)

Niko ne voli razmaženu decu, ali koliko god ponekad bili iritantni, znate da krivica u potpunosti pada na njihove roditelje. Dodatni problem je i to da su mediji to pretvorili u spektakl pa imamo rijalitije koji su gotovo u potpunosti posvećeni razmaženim klincima.

MTV-jev rijaliti „Sweet Sixteen“ mnogi su nazvali najgorim dnom dna koje je televizija dosegla. Naime, Odri je razmažena tinejdžerka i nakon što joj roditelji kupe novi Lexus, ali to nije auto koji je želela. Drama počinje!

Ako ste pomislili „nema gore stvari nego kad ti neko pokloni pogrešan auto“, pripremite se na još veći horor. Kad vam bogati roditelji poklone pravi auto, ali pogreše boju. Šok i neverica!

Nazovite video „najrazmaženije dete u Britaniji“ i gledajte kako broj pogleda i negativnih komentara drastično raste.

Htela je novi Samsung Galaxy S6 Edge Plus, a dobila je Samsung Galaxy S6. Njena reakcija? Nakon svađe sa mamom razbila je MacBook Pro (imala ih je četiri) i nakon toga dobila upravo ono što je želela.

https://www.youtube.com/watch?v=gX9JDdM2peY

Svi znamo da nije u redu da klincima dajemo skupocene mobilne telefone, ali mnogi roditelji to rade. Ponekad stvari izmaknu kontroli. Jedno je kad detetu za kaznu oduzmete telefon, nešto sasvim drugo je kad vam dete poludi jer mu telefon uzimate kako biste ga popravili.

Nema ništa gore nego kad imaš osam godina, baš si se zagrejao za neku igračku i onda ti je baka ne kupi. Postoji samo jedno rešenje – napadni baku, prenosi Index.

https://www.youtube.com/watch?v=_cg8KCTH5zU

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.