Dobro se ljubite

Jedna od čestih briga tinejdžera, jednom kad počnu da eksperimentišu s ljubavnim vezama, jeste to da li se dobro ljube. Čak i kad imaju nekog „staža“ u ljubavi i ljubljenju, može da ostane, privatno, nesigurnost – da li se stvarno dobro ljubite, ili je vašem dečku ili devojci, recimo, žao da vam kažu da nemate pojma, da se užasno loše ljubite? Ako i vi ponekad osećate ovakvu nesigurnost, evo nekoliko znakova koji ukazuju na to da se zaista dobro ljubite (u prevodu, da osoba s kojom ste voli kako se ljubite – jer uopšteno dobro ljubljenje ne postoji, nekome se sviđa jedan način, nekome neki drugi).

Čak i nakon što ste pojeli pljeskavicu ili ćevape s lukom, vaš dečko ili devojka i dalje žele da se ljube s vama: ovo je definitivno znak da ste u ljubljenju neodoljivi. Naravno, to ne znači da treba da jedete luk pre nego što ćete se ljubiti – ipak je najlepše kad su vam zubi oprani a dah mirisan. Da ne bude zabune, ukoliko vaš dečko ili devojka ne žele da se ljube s vama nakon što ste jeli luk, to ne znači da se loše ljubite, samo da treba da sačekate da neprijatan zadah prođe (i da u međuvremenu nekoliko puta operete zube).

On je propustio fudbalsku utakmicu svog omiljenog tima da bi se s ljubio s vama, ili je ona propustila epizodu svoje omiljene serije da bi se ljubila s vama: to je još jedan veoma pouzdan znak da ste šampion u ljubljenju.

Ljubite se s dečkom, i ljubite se, i od toliko ljubljenja on potpuno zaboravi da je bio gladan: momci ne zaboravljaju da su gladni, niti imaju običaj da se izgladnjuju. Ako ste poljupcima ipak uspele da ga navedete da zaboravi na glad, nema mesta sumnji – fenomenalno se ljubite!

Rastajete se, a vaš dečko ili devojka ne mogu da se odvoje od vas. Još jedan poljubac, pa još jedan, pa još jedan… Poslednji autobus je verovatno već otišao, a vi se i dalje ljubite… Jasno je, zar ne?

U ljubljenju „s jezikom“ bili ste malo slobodniji i nespretniji (čitaj: balavili ste), a vaš dečko ili devojka nisu bili zgađeni, samo su vas zaljubljeno pogledali i nasmešili vam se. O, da, sjajno se ljubite i čak ni povremena nespretnost ne može da izbriše opšti dobar utisak. Čestitamo!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.