Džon Travolta ne zna da koristi e-mail

Glumac Džon Travolta (John Travolta) priznaje da nema ni blagu predstavu o tome kako treba da koristi e-mail. Međutim, u svom poslednjem filmu glumi osobu koja zna mnogo, mnogo više od toga kako se koristi elektronska pošta. Film se zove „Swordfish“ i u pitanju je hi-tech triler u kome je Travolta predstavljen kao najopasniji špijun na svetu. Njega angažuje CIA da bi prisilio kompjuterskog hakera koji je nedavno izašao iz zatvora da im pomogne u krađi milijardi dolara iz neiskorišćenih vladinih fondova.

Ali Travolta priznaje: „Ja uopšte nisam kompjuterski pismen. E-mail me je prevazišao.“

Što se filma tiče, Travolta kaže da ga je čitanje scenarija automatski privuklo. O svom junaku je rekao: „On je čovek koji veruje da ponekada moramo da uradimo i loše stvari radi krajnjeg opšteg dobra.“

„Morate da žrtvujete nekoliko da biste dobili mnogo, i upravo to je ono što ovo čini seksi akcionim filmom sa par zanimljivih osovinskih likova, sve ono sa strane je zamagljeno i nebitno“, priča Travolta o svom novom filmskom poduhvatu dodajući da je baš zbog pomenutih stvari nemoguće odrediti ko su u filmu negativci, a ko pozitivci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.