U trendu

Golotinja zimi

Nije mali broj devojaka koje su sklone tome da idu u kratkim majičicama tako da su im i stomak i donji deo leđa otkriveni – i to će raditi čak i zimi, tokom najhladnijih dana. To će se prilično loše odraziti na njihovo zdravlje, plus time samo pokazuju svoju nesigurnost i nedostatak samopouzdanja.

Danas nije nikakva retkost da čujete savete da nosite za broj manji grudnjak kako bi vam grudi delovale veće (nema veze što će vas to boleti i loše vam uticati na kičmu), da pokažete što više gole kože bez obzira na vremenske uslove i slično. Ukoliko nosite grudnjak pravog broja (onaj iz kojeg vam ne ispadaju grudi), ako zimi nosite pantalone i džemper, vi se oblačite „bapski“, smatraju vas nesigurnom i stidljivom devojkom. A nesigurne su upravo one devojke koje će se razgolititi po svaku cenu ne bi li privukle pažnju momaka.
Dobra riba je dobra riba i ako je zakopčana do grla i ako joj se od kože vide samo šake, vrat i lice (ili joj je i vrat pokriven maramom ili šalom).

Golotinja može da privuče pažnju, ali ne i da nekog učini lepšim nego što jeste (eventualno može da privuče momke koji je smatraju „lakom ribom“ i nadaju se da ne moraju mnogo da se potrude oko nje, pošto se oblači kao da se nudi „na izvol’te“). Pored toga što će privući momke koje mrzi da se potrude oko devojke, golišavost po hladnom vremenu privući će i svakakve bolesti, a vremenom i oslabljen imunitet i slabije zdravlje – a teško da možete nekoga da privučete ako ste najveći deo vremena suviše bolesne da ustanete iz kreveta.

Nemamo ništa protiv minića i kratkih majičica (mada oba istovremeno izgledaju neukusno), ali hladno vreme nije za njih. A što se privlačenja pažnje tiče, šta će vam pažnja onih koje možete da privučete jedino ako se maltene skinete gole?

1 komentar
  1. IGOR

    To da mlade devojkei zimi pokazuju goli stomak,pocelo je pre otprilike desetak godina,kada je zenski pupak,postao seks simbol i meta napaljenih tinejdzera.Koliko je stetno po zdravlje devojaka,to sto usred zime pokazuju svoj pupak, nije potrebno posebno naglasavati.Ali postavlja se pitanje,imaju li te devojke majke,koje treba da im ukazu na svu stetnost njihovih postupaka.!

Napišite komentar