Grupa Destiny’s Child osvaja top liste

R&B oluja u vidu tročlanog ženskog sastava Destiny“s Child je zahvatila svet. Njihov novi album se popeo na sam vrh američke Billboard liste i sa prve pozicije zbacio do tada nadmoćnu Janet Jackson. Album je, takođe, dospeo na prvo mesto top lista u Velikoj Britaniji, i to nedelju dana ranije u odnosu na Ameriku.

U Sjedinjenim Američkim Državama su prodate 663.000 kopije novog albuma grupe Destiny“s Child pod nazivom „Survivor“.

Devojke koje predvodi Beyonce Knowles ovog leta kreću na turneju u organizaciji MTV. U turneji će pored njih učestvovati Nelly, Eve i Jessica Simpson. Prethodni album R&B grupe Destiny“s Child, The Writings on the Wall, već je dostigao fantastičnu cifru od 10 miliona prodatih kopija. Ovaj uspeh je pre svega postignut zahvaljujući mega-hitu „Say My Name“.

Na slici vidite naslovnu stranicu najnovijeg izdanja popularnog magazina Rolling Stone koju su ulepšale članice ove grupe (s leva na desno: Kelly Rowland, Beyonce Knowles i Michelle Williams). Prema izvorima ovog magazina, sve tri članice grupe će uskoro izdati solo albume. Inače, Beyonce Knowles se je ove godine našla na listi 50 najlepših ljudi sveta koju je objavio magazin People.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.