U trendu

Igraju se kao dva mačeta

Momci svojim vršnjakinjama često deluju neozbiljno, kao deca koja se glupiraju – stara je priča da devojke sazrevaju brže od dečaka. Mada i te kako ima momaka koji će se potruditi da deluju ozbiljnije i zrelije kako bi se dopali nekoj devojci, čak i oni vole kada devojka ume ponekad da bude malčice neozbiljna.
Neozbiljna na koji način? Pogledajte dva mačeta u igri, ili dva šteneta kako se igraju, i steći ćete prilično dobru predstavu. Čista igra, zabava, bez ikakve manipulacije, ikakvog foliranja, ikakve obaveze, samo nešto u čemu oba mačeta (šteneta, šta god) uživaju i lepo se zabavljaju i na svoj mačeći (šteneći…) način se smeju.
Naravno, niko neće očekivati da se neko stalno tako ponaša. Na kraju krajeva, niste mače ni štene, a niste ni malo dete. I vaše sadašnje godine donele su sa sobom mnogo toga interesantnog i uzbudljivog, život stalno donosi nešto novo. Ali, divno je kada ste s nekim ko ume na taj način da se opusti, da se nakratko vrati u one dane kada ste bili deca koja ne odmeravaju jedno drugo u "da li bi ovde moglo da bude nešto?" smislu, već se jednostavno igraju.
Možda se povremeno i ludirate tako, ne obavezno kao mače ili štene, ali se ponašate detinjasto – u društvu najbolje drugarice, za koju znate da možete da joj verujete i da se zajedno s njom ludirate a da ona ne pomisli ništa loše o vama. U tom slučaju, moguće je i da će vam nešto značiti podatak da ima mnogo momaka koji obožavaju kad mogu sa svojom devojkom da se ludiraju i "blesave", i da ona ne pomisli ništa loše o njima, već da u tome učestvuje.
Još nešto: potreba za ovakvom neobaveznom, bezazlenom igrom je nešto što u svakom od nas ostane celog života. Neki to ne žele da priznaju sebi, smatraju da to ne priliči njihovim godinama, ali ta potreba i dalje ostaje i sasvim je normalna – prepustite joj se povremeno, s osobom kojoj verujete (super je kad je to voljena osoba), i uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.