najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kako znati da li im se dopadate

Neko vam se dopada, i voleli biste da znate da li je i ta osoba zainteresovana za vas. Ili, vi niste zainteresovani, ali nekako vam se čini da se ta osoba interesuje. Samo, kako biti siguran? Teško – ali ima nekih znakova koji bi mogli da ukažu na to.
Obratite pažnju na tu osobu, pažljivo je posmatrajte (nemojte da piljite, pokušajte da budete diskretni), i pokušajte da vidite koliko često ona posmatra vas. Ako je često “hvatate” da vas posmatra, a ne radi se o tome da imate upadljivu fleku, katastrofalnu frizuru, očajan stajling ili već nešto slično zbog čega bi vas mnogi gledali, sasvim je moguće da je ta osoba zainteresovana za vas (drugo je pitanje u kojoj je meri zainteresovana i šta bi tačno htela).
Da li vam se često osmehne kad vam se pogledi sretnu? Da li i kad ste okruženi gomilom ljudi pokušava da uhvati vaš pogled? Ako je odgovor potvrdan, verovatno joj se dopadate.
Obratite pažnju i na to da li se ta osoba odjednom interesuje za vaše prijatelje. Moguće je da pokušava da vam se približi preko njih. A možete i da počnete da pokazujete više pažnje toj osobi i vidite kako će reagovati na to.
I dalje ne niste sigurni da li se ta osoba interesuje za vas, ili ste možda nešto umislili? Možete zamoliti nekog od svojih prijatelja ili prijateljica da proćaska s tom osobom i pokuša nešto da sazna, ili da pokuša da priča s nekim od njegovih/njenih prijatelja. A ako ste i tada nesigurni da li je ta osoba zainteresovana, čini vam se da vam šalje signale ali šta ga znate, možda ste umislili nešto čega nema (ili se ta osoba samo ponaša ljubazno i prijateljski), možete je pitati da li je zainteresovana, da li nešto pokušava. Ukoliko imate sreće, situacija će biti jasna i bez zapitkivanja unaokolo i bez direktnih pitanja, ali ne bude uvek jasno.
Još nešto: znati da li je neko zainteresovan za vas nije kao učiti lekciju iz fizike, pa ste naučili ili niste. Greške i pogrešne procene su uvek moguće, i tek vremenom i pažljivim posmatranjem učite kako da prepoznate signale s većom verovatnoćom.

1 komentar
  1. Nastasija Bodiroga

    Super je ova stvarčica, ali glup je tekst.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike