U trendu

Kejt Vinslet i dalje veruje u pravu ljubav

Uloge koje je Kejt Vinslet (Kate Winslet) tako verno odglumila, samo ukazuju na njen romantičan karakter. Setimo se samo filma „Titanik“, gorde a stidljive devojke i najlepše ljubavi sa filmskog platna u poslednjoj deceniji. Mnogo puta nam je dirljivo dočarala engleske gospođice iz velikih književnih dela koje se smrtno zaljubljuju i provode čitave dane zamišljene i tužne.

Holivud, i glumački svet uopšte, dugo joj je zavideo na srećnom braku sa režiserom Džimom Tripletonom (Jim Threapleton). Par se, međutim, pre kratkog vremena razišao, posle tri godine braka, i Kejt je od tada prošla kroz tužne i crne dane. Ne gubeći nijednoga trenutka veru u pravu ljubav, ona je nastavila svoj život i posle razvoda, koji joj je veoma teško pao.

Izjavila je da je prošla kroz teške trenutke, ali da se nije udavila u njima. Verujući u život i istinsku ljubav nastavila je korak po korak i isplivala iz krize. Tvrdi da je potrebno da se dođe do samog dna da bi se moglo ponovo izaći na površinu. Dokle god si svestan činjenice da je to neminovnost i da se moraš vratiti u normalne tokove, sigurno će se po tebe sve dobro završiti. Glumica se trenutno viđa sa režiserom Semom Mendezom (Sam Mendes). Oskarovac Mendez je i sam skoro novinarima potvrdio priče o njihovoj romantičnoj vezi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike