U trendu

Kristina Agilera o numeri za film „Moulin Rouge“

Kristina Agilera (Christina Aguilera) krupnim koracima grabi ka vrhu muzičkog neba. Zajedno sa drugim zvezdama je obradila pesmu već oprobane popularnosti i – „novi“ hit je rođen.

Njena pesma „Lady Marmalade“ je obrada velikog hita iz sedamdesetih godina i jedna je od numera koje će propratiti film „Moulin Rouge“. Pesmu su zajedničkim snagama uradile Kristina Agilera, Mya, Pink, Missy Elliot i Lil“ Kim. „Lady Marmalade“ je već zauzela značajne pozicije na svetskim top-listama. Kristina Agilera ne krije svoje zadovoljstvo. „Srećna sam što je sve ispalo ovako dobro i što se svima sviđa“, kaže Kristina. Mlada pop zvezda objašnjava kako je zabavno pevati stare hitove i dodavati im neke lične elemente.

Ona je zadovoljna saradnjom sa koleginicama kao što su Mya i Pink. „Uvek je lepo raditi sa drugim devojkama tvojih godina koje se bave istim poslom. Razmenile smo iskustva“, rekla je.

I pored toga što „Lady Marmalade“ suvereno vlada top-listama, Kristina Agilera nalazi vremena za rad na svom sledećem albumu. „Biće nekih balada ali i nekih zaista „ustani i igraj“ pesama“, otkrila je. „Ali ima još dosta da se radi.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.