U trendu

Kristina Agilera – zanimljivosti

Dok je još uvek koristila samo svoj sjajni glas i muzički talenat, nije bila nešto mnogo popularna. Otkad je počela da se razgolićuje i ponaša provokativno, naglo joj je skočila popularnost. Opis primenjiv na mnoge pevačice; u ovom slučaju, mislimo na Kristinu Agileru. Ako vam se dopada, evo nekih zanimljivosti o njoj.

Kristina Agilera voli da jede. U stanju je da pojede celu „porodičnu“ picu, a na svojim koncertima zahteva da joj se pripremi hrana dovoljna za deset osoba. Da li se to na njenoj liniji primećuje? Odgovor je da – i čini je još popularnijom! Da, dobro ste pročitali – porasla joj je popularnost otkako je nabacila nekoliko kilograma, dakle, slobodno prestanite da se izgladnjujete dijetama. Ne morate ni da se „ubijete“ od vežbanja (naravno, nešto fizičke aktivnosti će vam ipak prijati) – i vaša ljubimica mrzi teretane i fitnes centre.

Kristina voli i svoje fanove; rado popriča s njima kada ih sretne na ulici (od onih koji bi mogli da preteraju štite je dva telohranitelja bez kojih ne napušta kuću), a takođe čuva i sakuplja sve plišane medvediće koje na koncertima dobije od svojih obožavatelja.

Kao i sve žene, i Kristina voli odeću i obuću – ima preko 400 pari cipela i garderober veličine 120 kvadratnih metara. To ne znači da se „loži“ samo na skupu odeću; za nju nije ništa neobično da kupuje u prodavnicama polovne odeće, a zapravo se najbolje oseća kad je u trenerci i bez šminke.

Zabavni podaci: gricka nokte – čak joj se desi da to uradi i sa veštačkim noktima! Voli pirsinge – što se vidi čim je pogledate – čak joj se desilo da bude zadržana na aerodromu čitava dva sata, jer je pirsing na njenom stomaku aktivirao alarme.

Ne možete je optužiti da je škrtica, niti da pomno pazi na svaki zarađeni cent (kad je o pažnji reč, uspelo joj je da izgubi prsten vredan 135.000 dolara) – voli da poklanja, i za svaki Božić i Novu godinu poklanja svim svojim prijateljima i rodbini poklone koji treba istovremeno da stignu na sve adrese. Takođe, voli da organizuje žurke, po mogućnosti maskenbale. It“s party time!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.