Los Anđeles ili London? (2)

Ipak, ne gledaju svi ovako na stvari. Mnogi koji su bili navikli na Los Anđeles umorili su se od stalne gužve i napuštaju ga. Recimo, Madona – nakon udaje za svoju veliku ljubav, britanskog reditelja Gaja Ričija, odrekla se luksuznog (i prilično skandaloznog) života u Los Anđelesu i prešla u znatno mirniji London. Sada joj se jako dopada da prošeta londonskim ulicama i svrati na kriglu „Ginisovog“ piva u nekom pabu. Promenila je čak i stil oblačenja – često se može videti u trenerci, sa bejzbol kapom, a kao prevozno sredstvo najradije koristi bicikl.

Slično se ponela i britanska glumica Gvinet Paltrou, koja je stekla zavidan uspeh u Holivudu i donedavno tamo imala dve kuće. Nakon što se udala za Krisa Martina, dve kuće u Americi zamenila je za jednu u Britaniji (to jest, Londonu). Promenila je i omiljeno prevozno sredstvo – to više nije limuzina, već jednostavni metalik motor, na kome ju je često moguće videti kako krstari londonskim ulicama.

Izgleda da su neke zvezde zaključile kako nije sve u glamuru i ludim žurkama. Žurke su dobre, super je biti viđen i popularan i, naravno, bogat – ali, ipak, ima nečeg i u mirnom životu u kome mogu normalno (čitaj: bez vojske telohranitelja) da prošetaju ulicama, voze se motorom ili biciklom i ne budu odmah opsednuti paparacima. Miran porodični život, očigledno, ima svojih čari.

Mada, ko zna? Madona, recimo, malo-malo, pa promeni stil; savršeno je moguće da je ovo samo još jedna od stvari koje isprobava, da bi se, posle nekog vremena, opet vratila u Los Anđeles, ili isprobala nešto sasvim pedeset peto. Moguće je i da će se oni koji su pobegli iz Los Anđelesa ponovo uželeti glamura i gužve i zaključiti kako ipak ne mogu bez stalne pažnje – i vratiti se u Grad anđela po još jednu dozu slave.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.